Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Затверджено нову форму електронної декларації

Наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 23.07.2021р. №449/21 затверджено форму декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а також — Порядок заповнення та подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
Вказаний Порядок визначає процедуру заповнення та подання до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбачених статтею 45 Закону України «Про запобігання корупції» (далі — Декларація).
Декларація складається з вісімнадцяти розділів, у яких суб'єкт декларування зазначає інформацію про себе, членів своєї сім'ї, інших осіб та об'єкти декларування. Зазначений Порядок передбачає, що декларація заповнюється та подається особисто суб'єктом декларування шляхом заповнення відповідної електронної форми після автентифікації у власному персональному електронному кабінеті у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
Паперова копія декларації до Національного агентства з питань запобігання корупції не подається.
Щорічна декларація подається у період з 00 годин 00 хвилин 01 січня до 00 годин 00 хвилин 01 квітня. Така декларація охоплює звітний рік (період з 01 січня до 31 грудня включно), що передує року, в якому подається декларація, та містить інформацію станом на 31 грудня звітного року.
Декларація при звільненні подається не пізніше 30 календарних днів з дня припинення діяльності. Вона подається за період, який не був охоплений деклараціями, раніше поданими суб'єктом декларування, та містить інформацію станом на останній день такого періоду, яким є останній день здійснення діяльності.
Декларація кандидата на посаду подається до призначення або обрання на відповідну посаду та охоплює звітний рік (період з 01 січня до 31 грудня включно), що передує року, в якому особа подала заяву на зайняття посади, якщо інше не передбачено законодавством, та містить інформацію станом на 31 грудня звітного року.
Особа, обрана депутатом Верховної Ради Автономної Республіки Крим, депутатом місцевої ради, сільським, селищним, міським головою, подає таку декларацію впродовж п’ятнадцяти календарних днів з дня набуття повноважень відповідно депутата, сільського, селищного, міського голови.
Суб'єкт декларування до початку заповнення декларації повинен підтвердити ознайомлення з указаним Порядком шляхом проставлення відповідної відмітки.
Даний наказ набирає чинностіз 01 грудня 2021 року, але не раніше дня офіційного опублікування.
Вищевказані документи розміщено у відкритому доступі на офіційному вебсайті Верховної Ради України за наступними гіперпосиланнями:
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0987-21#n16 (для Форми декларації),
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0987-21#n19 (для Порядку).



четвер, 18 Листопада 2021 16:20 | Переглядів: 68

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]