Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Участь у Третьому Молитовному сніданку Східного регіону України

Сьогодні, голова Василівської районної ради Олена Здор взяла участь у Третьому Молитовному сніданку Східного регіону України, який проходив у приміщенні академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. В. Магара у Запоріжжі.

Захід проходив за участю керівництва області, керівників і представників релігійних конфесій, церков і релігійних організацій, народних депутатів України, посадових осіб, громадських та культурних діячів, представників бізнесу, медицини, освіти та науки.

Молитовні сніданки — це багаторічна традиція, спрямована на консолідацію всіх – людей різного віросповідання, політичних поглядів, соціального стану. В нинішні складні часи церква об’єднує суспільство, дає поштовх на добрі справи, підтримує злагоду у країні.

Окрім, спільної молитви, зокрема, за мир, за припинення пандемії, одужання хворих, за підтримку медичних працівників, невід’ємною складовою заходу став збір благодійних коштів.

Під час молитовного сніданку зібрано кошти на закупівлю додаткових кисневих концентраторів для підопічних Комунальної установи «Запорізький геріатричний пансіонат» Запорізької обласної ради.

Дякуємо організаторам, духовним лідерам та усім небайдужим, хто сьогодні долучився до заходу й розділив радість спільної молитви та спілкування.



середа, 15 Грудня 2021 11:48 | Переглядів: 82

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]