Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Оголошення

Електронне декларування

Понад 15 відсотків запорізьких декларантів відзвітувалися, не відвідуючи органи Міндоходів

На Запоріжжі громадськість активно користується електронним декларуванням. З початку року в регіоні кількість декларацій про майновий стан і доходи громадян за 2013 рік вже склала понад 300 або 15 відсотків від загальної кількості. Цей показник на третину перевищує минулорічні темпи електронного звітування. На цьому наголосила начальник Головного управління Міндоходів у Запорізькій області Людмила Балацька у ході прес-конференції.

– Ще минулого року запорізькі платники отримали можливість відзвітуватися про доходи за допомогою мережі Інтернет, не відвідуючи податкову інспекцію. Для цього необхідно мати спеціальне програмне забезпечення і електронний ключ цифрового підпису. Цей он-лайн сервіс працює на веб-порталі Міністерства доходів і зборів України, – зазначила Людмила Балацька.

Як було відзначено, з перших днів проведення кампанії декларування в усіх інспекціях створені максимально комфортні умови для громадян. Органи Міндоходів прагнуть, щоб процес декларування був для запорожців зручним, зрозумілим і швидким. Саме з цією метою центри обслуговування платників були переведені в режим посиленої роботи. Для зручності платників фахівці центрів працюють щоденно до 20-00 і за принципом "до останнього клієнта".

Кожен відвідувач ЦОПу може подати звітність, проконсультуватися щодо правильності її заповнення або отримати будь-яку іншу послугу. У разі необхідності графіки роботи ЦОПів можуть бути подовжені.

Крім того, з питань декларування доходів громадян органами Міндоходів області проводиться активна роз'яснювальна робота. Як наголосила Людмила Балацька, кампанія декларування спрямована, перш за все, на стимулювання добровільної сплати податків і зборів.

 

 

понеділок, 17 Лютого 2014 09:39 | Переглядів: 684

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]