Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Оголошення

До уваги автолюбителів!

Василівське відділення ДАІ звертається до власників транспортних засобів

з великим проханням не залишати без догляду у дворах будинків своїх автомобілів. Користуйтеся послугами автостоянок, гаражних кооперативів.

Не ставтеся халатно до свого автомобіля. Ось приклад. У березні у Дніпрорудному здійснено два незаконних заволодіння автотранспортом: з дворів будинків по вул. Шахтарська №44 і Зелена №1 викрадено автомобілі ВАЗ 21104. За даним фактом проводяться розшукові заходи.

Як свідчить статистика, основна причина крадіжок — залишене без нагляду авто.

Декілька порад автолюбителям: не залишайте у салоні машини цінні речі, адже саме вони стануть предметом уваги зловмисників. Не залишайте в авто документи. Завжди витягайте ключі, навіть якщо відійшли від машини на кілька хвилин. Не забувайте закривати вікна, двері і включати сигналізацію.

Шановні водії! Будьте пильними!

Ігор КАУЛЬКО, інспектор

Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України, встановлено порядок проведення обов'язкового технічного контролю та обсяги перевірок технічного стану транспортних засобів, за результатами чого встановлюється їх придатність до експлуатації.

Періодичність проходження обов'язкового технічного контролю:

Для легкових автомобілів, що використовуються для перевезення пасажирів або вантажів з метою отримання прибутку із строком експлуатації більше двох років — кожні два роки; для вантажних автомобілів, незалежно від форм власності, вантажопідйомністю до 3,5 тонни, причепів до них із строком експлуатації більше двох років — кожні два роки;

Для вантажних автомобілів вантажопідйомністю більше 3,5 тонни, причепів до них та автомобілів таксі, незалежно від строку експлуатації, — щороку, для автобусів та спеціалізованих транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі, незалежно від строку експлуатації, — двічі на рік.

На даний час у Василівському районі допущено один суб'єкт для проведення обов'язкового технічного контролю (СТО "Зелений Гай"), а по області — 21. Інформацію про їх місцезнаходження можна отримати в Державтоінспекції або на сайті УДАІ МВС.

Леоніді ПОДАНЕНКО,
старший держінспектор.

 

п'ятниця, 28 Березня 2014 15:19 | Переглядів: 705

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]