Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Оголошення

До уваги жителів району!

Центр зайнятості інформує!

Сьогодні, в умовах складної економічної ситуації в державі, особлива увага приділяється залученню міжнародних інвестиційних донорів для реалізації ініціатив Міністерства соціальної політики України та державної служби зайнятості в модернізації послуг з працевлаштування.

За підтримки Голови Державної служби зайнятості Ярослава Кашуби стартували два грандіозні проекти за участю міжнародних організацій, підготовлені зміни до законодавства про зайнятість населення, підписані договори про співпрацю з найбільшими рекрутинговими компаніями України: «HeadHunter (hh.ua)» та «Rabota.ua. Світовий банк планує виділити кошти для фінансування двох основних напрямків –оплачуваних громадських робіт для забезпечення тимчасової зайнятості та надання кредитів підприємцям на закупівлю обладнання, якщо в результаті будуть створені робочі місця. Як зазначив Кашуба, у випадку з кредитуванням підприємців мова йде про середній і малий бізнес. «Підтримка Світового банку буде спрямована на здешевлення кредитів в українському банку, який буде визначений учасником цієї програми. Це будуть недорогі кредити, як у Європі», – повідомив Кашуба. Пілотний проект зі світовим банком запровадять поки для трьох областей(Харків, Львів, Полтава).

В результаті домовленостей між службою зайнятості та ПРООН про співпрацю в рамках проекту "МОЯ КАР'ЄРА",вже з жовтня 2015 року старшокласники, абітурієнти та усі бажаючі зможуть безкоштовно пройти в режимі он-лайн один із кращих у профорієнтаційних тестів та отримати кваліфіковані послуги спеціалістів щодо вибору професії у найближчому центрі зайнятості. Таких домовленостей було досягнуто під час зустрічі Голови Державної служби зайнятості Ярослава Кашуби та керівника проекту Програми розвитку ООН (ПРООН) "Зміцнення національної спроможності для ефективного розвитку молоді та відповіді на епідемію ВІЛ/СНІДу в Україні" Віри Профазі.

 

п'ятниця, 28 Серпня 2015 10:21 | Переглядів: 599

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]