Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Поштовий зв’язок — надійний зв’язок

Поштар — важлива й потрібна професія, бо пошта та її працівники допомагають нам тримати зв'язок з родичами та друзями, приносять періодику. І товар несуть на продаж до кожного дому, все, що потрібно у господарстві. На прохання завжди відкликаються, за що їм особливо вдячні люди похилого віку, яким важко пересуватися! Щодня і в спеку, і в мороз несуть у поштарській сумці пенсію, газети, товар листоноші Кам'янської пошти.

Очолює славний колектив відділення Ліна БАБАЄВА, яка у поштовій сфері вже 15 років.

— У нас працюють 4 листоноші: Наталія Ковтун, Віра Стрижко, Наталія Бакун та Алла Небабіна і оператор Лариса Коротун, — розповідає начальник відділення. Хотілося б відзначити Наталію Ковтун. Вона у нас дуже активна, добре та відповідально працює, продає багато товару, завжди відкликається на прохання пенсіонерів і з радістю їм допомагає. Наталія Леонідівна навіть їздила на форум поштарів, бо свою справу знає, як ніхто інший. А влітку їй вручили велосипед, тож на новенькому транспорті й пошту розвозити легше. Незамінний працівник Віра Стрижко, яка на пошті вже 25 років. На День Святого Миколая Віра Олександрівна відзначила 60-річчя, тож увесь наш невеличкий, але дружній колектив щиро вітає її з ювілеєм та бажає здоров'я, родинного затишку й щастя.

— Чи активно у селі йде передплата?

— На жаль, незважаючи на розмаїття газет, яскравих журналів, корисних та якісних видань, люди стали менше передплачувати періодику. Говорять, що на газети та журнали у них не вистачає коштів. За таких умов важко виконати план — 1900 екземплярів. Всього ж у селі 900 дворів. А от "Нову Таврію" сільчани виписують стабільно уже протягом багатьох років, адже читати районку — це сімейна традиція, котра передається з покоління у покоління.

А ось у Степногірську на пошті вправляються всього 4 жіночки: начальник Олена Кочкарьова, оператор Олена Комлик, яка до речі працює на пошті вже більше 30 років, та дві листоноші Олена Кравченко і Сніжана Пономаренко.

Олена Кочкарьова говорить про роботу листонош:

— Праця у нас не легка, з 1 на 9 поверх багатоповерхівки так і бігають наші листоноші. Але ми справляємося, план завжди виконуємо і допомагаємо людям, як можемо. І вони до нас ставляться вдячно та з повагою, завжди радо зустрічають.

Олена Кравченко додає:

— Село завжди чекає листоношу. Дуже складно взимку, люди навіть дивуються, мовляв, «Ви прийшли? Ми думали що по такій завірюсі не прийдете». Ось так і працюємо…

Спасибі за роботу всім поштарочкам у селах і містах, і дуже приємно, що попри скруту наші вірні читачі знайшли можливість передплатити «НТ", що багато років довіряють нашій газеті та залишаються з нами!

Анна ШАПОВАЛОВА

 

субота, 22 Грудня 2012 09:17 | Переглядів: 754

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]