Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Кубок серед ветеранів футзалу у Василівці

29 грудня на базі КЗ «ФОК «Таврія» м. Василівка відбувся щорічний турнір серед ветеранів футзалу. О 10-00 відбулися ігри серед ветеранів старше 50 років. Ця вікова група боролася за Кубок Голови Василівської районної ради. Спочатку свою участь підтвердили чотири команди, але команда з Енергодара без причини не з'явилася на турнір. Дві команди з Василівки і команда з Михайлівки зіграли в одне коло. В першій грі зустрілися команда «Таврія» та ветерани Михайлівки.

Матч завершився у дуже результативну нічию 6-6. В другому матчі турніру команда «Ветеран» здобула перемогу над однолітками із «Таврії» 3-2. В останній грі «Ветеран» більш впевнено обіграв команду з Михайлівки з рахунком 5-2 та став переможцем турніру. Кращі гравці отримали футбольну форму з рук Сергія Васильовича Джугана (голови Василівського райради), команди призери отримали командні дипломи. Ветеран Василівського футболу Мицик Юрій Олексійович був нагороджений грамотою ЗОФФ за допомогу в організації та проведенні турніру.

Після нагородження старшої ветеранської групи, організатори турніру представили увазі всіх гостей турніру невеликий концертний блок з вокальних і танцювальних номерів. З вітальними словами перед відкриттям Кубка Голови ЗОФФ виступили Віктор Іванович Межейко, Петро Адольфович Гончарук і Сергій Васильович Джуган. Всі виступаючі привітали присутніх з наступаючими Новорічними святами і відзначили, що цей передноворічний турнір - чудова можливість зібратися в колі старих знайомих, друзів, колишніх партнерів по команді.

Згідно жеребкування пари розбилися наступним чином: "Динамо" (м. Запоріжжя, представляли збірну ДАІ) зіграла півфінальний матч проти "Металурга-Ветерана". А Василівській "Таврії" в суперники дісталася команда "Запорізької облдержадміністрації".

"Динамо" - "Металург - Ветеран" результат матчу 4:3 перемога за "Динамо". Гра була дуже напруженою. Команди постійно атакували ворота суперників. Ведучи в першому таймі 2:0 більш вікові гравці "Металурга-Ветерана" не змогли встояти проти атак молодших динамівців.

"Облдержадміністрація" - "Таврія" результат матчу 4:3. Цей матч за своїм початковим темпу сильно поступався попередній грі. Команди прагнули "промацати" друг-друга і розігрували м'яч як кажуть "до вірного".

У фінал вийшли команди "Динамо" і "Облдержадміністрації".

У матчі за третє місце зіграли команди Василівської "Таврії" і запорізький "Металург-Ветеран". Запорізькі ветерани вийшли максимально зарядженні на перемогу, а Василівська команда грала другу гру поспіль. Може ці два фактори і позначилися на кінцевому результаті. "Таврія" - "Металург - Ветеран" результат матчу 2:9. Єдиним "покером" в турнірі відзначився Віталій Ніколаєнко. А у "Таврії" точно варто відзначити Сергія Васильовича Джугана, який впевнено тримав м'яч і грав корпусом, але кілька його прострілів уздовж воріт так ніхто з партнерів по команді не замкнув.

Фінальний матч очікувано був напруженим. Даішники вже на старті матчу першими забили гол, а потім зміцнили перевагу ще одним голом у ворота Облдержадміністрації. Але держслужбовці не мали бажання здаватися і постійно скорочували розрив в рахунку. "Динамо" - "Облдержадміністрація" результат матчу 5:3. Раз у раз небезпечно пробивав капітан команди ЗОДА - Петро Гончарук, але лише один його удар влетів в сітку суперника.

Після закінчення фінального матчу команди вишикувалися для проведення церемонії нагородження. Спочатку свої нагороди отримали організатори: грамотою ЗОФФ за допомогу в організації та проведенні турніру нагороджені - Сергій Миколайович Дашковський і КЗ ФОК "Таврія" Василівського району Запорізької області. За участь в турнірі дипломом ЗОФФ була нагороджена команда "Таврія", а Сергій Дашковський був визнаний кращим захисником турніру і отримав індивідуальний приз. За третє місце в Кубку Голови ЗОФФ командним дипломом і медалями були нагороджені гравці "Металурга-Ветерана", гравець Віталій Ніколаєнко став кращим бомбардиром Кубка (забив 5 голів). За друге місце командний диплом і срібні медалі отримали гравці "Облдержадміністрації", а капітан команди Петро Адольфович Гончарук отримав приз кращого гравця турніру. Ну і нарешті переможці, команда "Динамо" отримали командний диплом, золоті медалі і Кубок Голови ЗОФФ. Нагадаємо, що турнір є щорічним, тому в наступному році динамівцям належить завдання відстояти своє звання Володаря Кубка Голови ЗОФФ.

Після церемонії нагородження, теплих слів і від Віктора Івановича Межейко і Петра Адольфовича Гончарука, Сергій Васильович Джуган запросив всіх присутніх поспілкуватися в неформальній обстановці і привітати один-одного з Новорічними святами.

У двох словах турнір пройшов відмінно. Величезне спасибі всім організаторам турніру і всім, хто прийняв участь в ньому!

 

 

 

середа, 02 Січня 2013 09:13 | Переглядів: 969

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]