Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Власна справа — це реально!

У пошуку роботи безробітні часто-густо звертаються до Василівського центру зайнятості. Тож хотілося б зупинитися на одній з послуг центру, яка останнім часом користується все більшим попитом серед населення, а саме, отримання одноразової виплати-допомоги по безробіттю на відкриття власної справи. У 2012 році 22 особи, з числа безробітних нашого району, відкрили власну справу завдяки цій послузі. І хто, як не вони самі краще за всіх розкажуть про свою нову роботу.

Наприклад, Ольга Лобода обрала один з нетипових напрямків майбутнього бізнесу в Василівському районі — туристичний. Ось, що вона говорить з цього приводу:

— На сьогоднішній день, туризм для населення нашої країни стає все більш цікавим і доступним, зокрема, закордонний туризм. Практика показує, що іноді дешевше відпочити на закордонному курорті з високим рівнем обслуговування, ніж в нашій країні з низьким рівнем сервісу і послуг. Але, на жаль, існує стереотип, що відпочинок за кордоном це дорого. Невідомо, звідки він виник і чим обґрунтовується! Наприклад, тур з відпочинком на морі в таких країнах як Єгипет і Туреччина на 7 днів можна придбати від 2500-3000 грн. (на одну людину), а автобусний тур в екскурсійну Європу (Чехія, Угорщина і т.д.) — від 1300 грн. У сучасному світі розвиток індустрії туризму дозволяє провести відпустку за кордоном практично на будь-який наявний бюджет, а туристична фірма допоможе підібрати для вас відповідний варіант відпочинку.

Можливо, це вже така собі реклама, але хочу відзначити, що наша новостворена туристична фірма запропонує вам різноманітні види відпочинку: пляжні тури (Єгипет, Туреччина, Тайланд, ОАЕ, Греція і багато інших); подієві і шоп-тури; автобусні і авіа тури по Європі; відпочинок на кращих гірськолижних курортах Європи і багато іншого. За потреби для вас забронюють авіа квитки, допоможуть в оформленні віз та закордонних паспортів.

В офісі турфірми «Агрос-ТУР», який вже у березні відкриється у Василівці, ви зможете оформити страховий поліс туриста, придбати туристичну сімкарту Тревел Сім, отримати накопичувальну дисконтну карту, дізнатися про всі акційні пропозиції, стати учасником розіграшу цінних призів, і отримати інформацію про те, як можна відпочити в кредит. Більш детальну інформацію, ви також зможете дізнатися на сайті www.argostyr.com.ua та а у групі в контакті http://vk.com/argostyr.

Я щиро задоволена співпрацею зі спеціалістами центру зайнятості, які підтримали мене і допомогли у реалізації моєї мрії.

Адміністрація Василівського РЦЗ зичить Ользі процвітання і розширення її бізнес-ідей, а василівчанам — бажання і можливостей скористатися наданими послугами фірми «Агрос-ТУР»!

Якщо ж хтось із читачів районки замислився над питанням відкриття власної справи і хоче скористатися послугами ЦЗ, звертайтеся за адресою: м. Василівка, вул. Чекістів, 39а, тел.7-42-83.

 

Наталія Пацаль
начальник відділу активної підтримки безробітних

 

вівторок, 15 Січня 2013 07:21 | Переглядів: 723

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]