Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Червоний хрест допомагає:

Пожежі властиві для будь-якої пори року і від них ніхто не застрахований. У цьому нещодавно переконалася і сім'я з с. Приморське. Їхній будинок, техніка, меблі згоріли… Шестеро людей залишилися без даху над головою. Як повідомив начальник Василівського районного відділу ГУ Держтехногенбезпеки в Запорізькій області Ігор ПРИТУЛА, повідомлення про пожежу надійшло 9 січня в 12.44 і вже до третьої години дня її ліквідували.

— Причиною загоряння стало коротке замикання електропроводки. Оскільки в будинку стіни і стелі були оздоблені легкозаймистими матеріалами, він спалахнув за лічені хвилини. Все відбувалося дуже швидко, — говорить Ігор Миколайович. — На гасіння пожежі прибув черговий караул ППП № 6 у складі трьох осіб. Але в будь-якій ситуації головне — не втрачати надії, адже завжди є добрі люди, готові прийти на допомогу. Свою руку допомоги подала районна організація Товариства Червоного Хреста України. Керівник РО ТЧХУ Зінаїда Висоцька та патронажна сестра Надія Довженко вручили потерпілим ковдри, подушки, постільну білизну, а також одяг для дітей.

Нині сім'я живе у будинку бабусі і намагається відновити власний, вірить у краще і вдячна всім, хто не залишив їх у біді.

УСІМ — ПО АПТЕЧЦІ

Більше 50 аптечок днями отримали усі навчальні заклади району від районної організації Товариства Червоного Хреста України. Кожного року «червонохрестівці» розносять найнеобхідніші медикаменти для надання невідкладної допомоги дітям у рамках благодійної акції "Шкільна аптечка".

— Ми щороку роздаємо школам, дошкільним навчальним закладам, коледжу, технікуму, ліцею та училищу аптечки, до яких входять ліки та засоби першої допомоги, — говорить керівник районної організації РО ТЧХУ Зінаїда Висоцька. — Ця благодійна акція стала доброю січневою традицією, адже так важливо бути завчасно готовим до надзвичайних та скрутних ситуацій, мати під рукою найнеобхідніше, щоб допомогти дитині.

У навчальних закладах вдячні патронажним сестрам за такий корисний подарунок, але сподіваємося, що на ділі їх застосувати не доведеться, а наші діти ростимуть здоровими та ніколи не хворітимуть!

 

За матеріалами газети «НТ»

п'ятниця, 01 Лютого 2013 14:53 | Переглядів: 772

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]