Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

День св.. Валентина

14 лютого — "найтепліший" день року! Адже саме в цей день, день всіх закоханих, наші серця особливо зігріті любов’ю і ніжністю найдорожчих для нас людей. Згідно з легендою, християнського проповідника Валентина посадили в римську в'язницю за віру й невдовзі засудили до страти. Сидячи під вартою, Валентин закохався у сліпу дівчину, дочку в'язничного наглядача.

Користуючись своїми медичними знаннями, він зцілив її від сліпоти. В ніч перед стратою (ніч проти 14 лютого) в’язень надіслав їй зворушливого листа, який підписав «Твій Валентин».

У пам'ять про це тепер у День Святого Валентина заведено дарувати одне одному «валентинки».

День Святого Валентина відзначають по різному у світі. В Англії існувало повір'я, за яким перший мужчина, що його зустрічала дівчина 14 лютого, повинен був стати її Валентином — хоче вона цього чи ні. Але дівчата знайшли вихід із ситуації: цього дня вони гуляли із зав'язаними очима.

Італійці у День Святого Валентина вважають своїм обов'язком дарувати коханим солодощі.

Поляки цього дня відвідують Познань. Там, за повір'ям, лежать мощі Святого Валентина, а над головним престолом висить його чудодійна ікона.

Німці вважають Валентина покровителем психічно хворих, прикрашають в цей день всі лікарні червоними стрічками, а в каплицях проводять спеціальне Богослужіння.

В Японії на День св. Валентина жінки і дівчата дарують чоловікам і хлопцям солодощі, переважно шоколад.Віками людина прагне зрозуміти кохання. Заради нього люди зрікались релігії і мови, здійснювали неймовірні й божевільні вчинки, заради нього помирали або, навпаки, жили, змінювали світ, змінюючи самих себе. Кохання має владу над усіма, незалежно від статусу людини в суспільстві, від кольору її шкіри, від віку, вроди, національності, релігії. Воно стирає кордони, для нього важливі тільки ваші душа і серце. Кохання прагне пізнати кожний. Хтось відчуває його до глибини душі всім своїм серцем, а хтось прагне осягнути його розумом. Та у серця є причини, які розуму не збагнути, немає чітких правил у стосунках двох половинок, які прагнуть стати одним цілим. Кохання — це теорема, а всі наші вчинки, почуття — це доведення до неї.

Кохання — це найбільше щастя у житті людини. Але часто ми не помічаємо його. Не помічаємо і тих людей, які нас люблять. Трапляється, що й нас не помічають, і про наші почуття не здогадуються.

Але буває і так, що кохана людина поруч, але ви стаєте заручниками минулого, власного егоїзму, якихось дрібних принципів. І кохання зникає. Лише втративши його, ми по-справжньому починаємо цінувати колишні почуття.

Подумайте, що для вас важливіше? Ви справді кохаєте? Тоді не нехтуйте ані своїми почуттями, ані почуттями інших людей, бо це може коштувати надто дорого. Не сумуйте за минулим, бо воно залишилось позаду. Живіть теперішнім і зробіть його прекрасним.

Зробіть перший крок назустріч коханій і дорогій людині. У День святого Валентина це зробити найлегше. кажіть усього три слова: «Я тебе кохаю!!!». Відкрийте своє серце для любові, наповніть нею серце коханої людини. Святий Валентин вам допоможе.

 

середа, 13 Лютого 2013 14:33 | Переглядів: 739

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]