Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Продовжуємо проводити семінари

Податкова служба продовжує проводити виїзні семінари з питання декларування доходів громадян. Зокрема, 20 лютого працівниками податкової було проведено семінар у приміщенні Кам’янської та П’ятихатської сільрад з громадянами - «одноосібниками». Даний захід відбувся за участю голів Скориці В.М., Величко Л.В. та працівників сільрад.

Після роз’яснення податкового законодавства з питання оподаткування доходів громадян працівниками податкової служби району, відбувся конструктивний діалог з громадянами – платниками податку.

Багато громадян с. Кам’янське хвилює питання неврожаю сільськогосподарських культур у 2012р. та як це повинно бути враховано при обчисленні доходу. Крім того , запитували і про оподаткування спадщини, і про оподаткування доходу від продажу автомобіля. Не байдуже віднеслися і до податку на нерухомість: громадяни цікавилися ставками нового податку, термінами сплати та застосуванням пільги. На ці та інші запитання податківцями були надані вичерпні відповіді.

Порадували нас, як податківців, своїм відношенням до декларування доходів громадяни, які проживають на території П’ятихатської сільської ради ( с. П’ятихатки, с. Малі Щербаки). Вони з розумінням поставилися до змін у законодавстві, виконання свого обов’язку щодо декларування доходів за 2012 рік в умовах неурожаю. Крім того громадяни цікавилися податковою знижкою для студентів та батьків, які їх навчають, новим податком – податком на нерухомість.

Щиро дякуємо за співпрацю працівникам Кам’янської та П’ятихатської сільських рад та особисто головам Скориці В.М. та Величко Л.О.

Наступні семінари відбудуться 25 лютого

у Верхньокриничанській с/р о 9-00 год.

та Лугівській с/р о 10-30.

Запрошуємо громадян вищевказаних сільрад відвідати семінари та отримати відповіді на питання податкового законодавства.

 

четвер, 21 Лютого 2013 10:17 | Переглядів: 652

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]