Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Кубок голови у Малобілозерців

В неділю відбулися фінальні змагання Х ювілейного турніру з міні-футболу на кубок голови районної ради серед місцевих рад. Нагадаємо, що за підсумками групового етапу до фінальної стадії змагань вийшли команди Балківської сільської ради, Степногірської селищної ради, Малобілозерської сільської ради та П’ятихатської сільської ради.

Згідно проведеного жеребкування утворилися наступні півфінальні пари Балки - П’ятихатки та М.Білозерка – Степногірськ. Першими на майданчик вийшли гравці Балківської сільської ради та П’ятихатської сільської ради. Балківчани більш впевнено розпочали гру та відзначилися двома голами але гравцям з П’ятихаток все ж таки вдалося переломити хід поєдинку на свою користь та здобути перемогу з рахунком 5-4. Не менш запеклою виявилась друга півфінальна гра. Весь перший тайм тримався нічийний рахунок. На початку другого тайму Малобілозерчанам вдалося провести атаку, яка завершилася взяттям воріт. І лише на останній хвилині малобілозерцям вдалося подвоїти рахунок.

В матчі за третє місце Степногірці розгромили Балківчан з рахунком 8-0.

В фіналі П’ятихатські футзалісти не залишили шансів команді з Малої Білозерки та перемогли з рахунком 6-1. Але в зв’язку з тим, що в команді з П’ятихаток виявилися гравці, які не були заявлені, команді було зараховано технічну поразку з рахунком 3-0. Тож володарем кубку голови районної ради 2013 року було визнано команду Малобілозерської сільської ради. Переможцю турніру було вручено перехідний кубок. Команди фіналісти нагороджені Грамотами, півфіналісти Подяками. Також в кожній команді були визначені кращі гравці та вручені цінні подарунки. В команді Степногірська визнано кращим Кравченко Сергія, в команді П’ятихаток – Чуєва Олександра, в команді Балок – Філіпченко Віктора. Кращим гравцем турніру визнано Шепотько Сергія – воротаря Малобілозерської команди.

Матчі турніру обслуговували арбітри комітету арбітрів районної федерації футболу Чабан Володимир, Мицик Андрій, Скурко Олександр та Ошурков Олег.

 

 

 

понеділок, 25 Лютого 2013 14:35 | Переглядів: 834

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]