Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

І знову Кубок у Малобілозерців

В неділю 10 березня відбулася фінальна частина розіграшу кубка Василівського району з міні-футболу 2013 року. Нагадаємо, що за підсумками групового етапу до фінальної стадії змагань вийшли команди «Таврія», «Таврійськ», «Фаворит» з м. Василівка та команда з с. Мала Білозерка з одноіменною назвою.

Згідно проведеного жеребкування утворилися наступні півфінальні пари «Таврія» - «М.Білозерка» та «Фаворит» – «Таврійськ». Першими на майданчик вийшли гравці Таврії та Малої Білозерки. Таврія впевнено почала гру та вже на 2 хв. відкрила рахунок. Малобілозерчани постійно захищалися та сподівалися на контр випади. І ця тактика спрацювала з 6 по 10 хв. першого тайму їм вдалося забити три голи. І все ж таки Таврія закінчила перший тайм з рахунком 4-3 на свою користь. В другому таймі більш активніше почали діяти гравці з М.Білозерки і їх активність вилилася у два забитих м’яча. І знову Таврія проявила характер та наприкінці зустрічі зрівняла рахунок 5-5. Путівка до фіналу вирішувалася у післяматчевих пенальті. Влучнішими виявилися гравці з Білозерки забивши три м’ячі та пропустивши лише один. Двічі парирував удари воротар білозерців Руслан Качура, одного разу ворота врятувала штанга. Воротар «Таврії» Віктор Дядя лише один удар парирував та один пройшов біля штанги але повз ворота.

Не менш запеклою виявилась друга півфінальна гра. Отримавши другу жовту картку було вилучено гравця команди «Фаворит» Євгена Пилипка. Але все ж таки сильнішими виявилися гравці «Фавориту», які здобули перемогу з рахунком 5-2.

В фіналі Малобілозерчани взагалі не залишили жодних шансів команді «Фаворит» з м. Василівка та перемогли з рахунком 9-0.

Тож володарем Кубку Василівського району з міні-футболу 2013 року, як і два тижні тому володарем кубку голови районної ради 2013 року стала команда «Мала Білозерка». Переможцю турніру було вручено перехідний кубок. Команди фіналісти нагороджені Грамотами.

Фінальні матчі турніру обслуговували арбітри комітету арбітрів районної федерації футболу Чабан Володимир, Скурко Олександр та Ошурков Олег.

 

понеділок, 11 Березня 2013 11:57 | Переглядів: 719

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]