Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

«Хата без рушників, що родина без дітей»

Так говорить народна мудрість. У справжню казку українського декоративного мистецтва потрапили учасники родинного свята вишиванок "Моя родина — моя вкраїна", яке відбулося днями на базі Василівського ДНЗ № 5 "Сонечко". Зал, уквітчаний вишитими рушниками, малеча, вихователі і батьки — у вишиванках. Лунають українські народні пісні… Цей неймовірний колорит, особлива атмосфера відразу охопили кожного, хто прийшов на святкове дійство.

А серед запрошених були не лише батьки дітей, а ще й вихователі та музичні керівники з інших дитсадків, методисти відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

І діткам, і дорослим було цікаво почути про історію української вишивки, про символіку і кольори, про ту національну родзинку, яка притаманна тільки нашій українській культурі.

Сльози радості котилися у батьків, коли їхні дітки так виразно читали вірші, співали пісні, танцювали. Вони відчували себе справжніми акторами. Впевненості додав той факт, що разом з ними на сцені виступали і батьки.

До безпосередньої участі були залучені родини Пелих, Сюсько, Тищенко, Артеменко, Джуман, Сич, Філіпових, Гузенко, Бороденко, Трипадуш, Горових, Садових.

Свято вдалося на славу. Від імені усіх батьків хочемо висловити щиру подяку його організаторам: музичному керівнику Ользі Миколаївні Домбровській, ведучій Олені Володимирівні Довженко, методисту Лідії Олександрівні Семенюк, вихователям і, звісно ж, завідуючій, яка активно сприяє проведенню таких культурно-виховних заходів у дитсадку, Любові Якимівні Яблонській. Спасибі вам за те, що прищеплюєте дітям любов і повагу до української культури, навчаєте їх цінувати і примножувати народні традиції та звичаї. З нетерпінням чекаємо нових родинних свят!

Від імені батьків Олександр ДЖУМАН

 

четвер, 04 Квітня 2013 15:03 | Переглядів: 711

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]