Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Зупинку повернуто

Зупинку приміських поїздів «Таврійськ Вантажний» Придніпровської залізниці відновлено. Але тимчасово, у якості експерименту. Її подальша доля залежить від того, чи купуватимуть квитки до цієї станції зацікавлені в її збереженні мешканці Василівки. Нагадаємо, про проблему ліквідації зупинки мешканці Василівського району повідомили народному депутату України Володимиру Бандурову.

Враховуючи важливість зручного транспортного сполучення для жителів району, народний депутат звернувся з вимогою про відновлення зупинки до керівництва Придніпровської залізниці. І питання було успішно вирішене.

Водночас, Придніпровська залізниця попередила: якщо кількість куплених квитків до станції виявиться недостатньою, Запорізька дирекція залізничних перевезень прийме остаточне рішення про закриття зупинки.

Керівництво Придніпровської залізниці просить усіх зацікавлених у збереженні зупинки не економити на квитках та купувати їх саме до станції «Таврійськ Вантажний». А також наполягати, щоб інші, менш свідомі пасажири, які користуються цією зупинкою, робили те ж саме. Адже у четвер, у перший день, коли було відновлено зупинку, був придбаний лише один квиток!

«Тільки спільними діями влади та місцевих громад ми зможемо покращити добробут свого села, міста, району. Така взаємодія має стати візитною карткою нашого краю», - наголосив народний депутат Володимир Бандуров.

 

Прес-служба
народного депутата України В.Бандурова

 

п'ятниця, 05 Квітня 2013 15:08 | Переглядів: 653

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]