Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Милосердя, продиктоване любов'ю

Запоріжці не залишаються байдужими до чужої біди – в області втретє пройшла благодійна акція «Любов милосердствує». Цей проект було засновано Запорізькою єпархією УПЦ МП. Його мета – збір коштів і донорської крові для допомоги дітям, що борються з онкологічними захворюваннями. Належить відзначити, що з кожним роком благодійний марафон збирає все більше учасників – як пересічних громадян і підприємців, так і представників влади.

Цього року «Любов…» отримала надійного союзника - добродійний фонд «Під покровом Богородиці», заснований народним депутатом України Володимиром Бандуровим.

- Вкрай важливо надати допомогу у важкий момент не лише своїм близьким, але й людям, до яких ми, на перший погляд, не маємо жодного відношення, - вважає Володимир Бандуров. - Любов дійсно милосердствує, вона не лише зціляє тих, хто отримує допомогу, але й має безумовне благо для тих, хто цю допомогу надає. Відрадно, що в Запорізькій області діє благодійний марафон, організований церквою й державою. Допомога органів влади громадянам природним чином залежить від економічної ситуації і можливостей бюджету. Але якщо до цієї допомоги долучається молитовна підтримка церкви, ефект від неї, без сумніву, зростає. Сподіваюся, що з Божою допомогою «Любов милосердствує» збере якомога більше коштів, за рахунок яких хворим дітям буде надана дієва допомога. І наш добродійний фонд «Під покровом Богородиці», головою наглядової ради якого, до речі, є архієпископ Запорізький і Мелітопольський Лука, теж перерахує кошти на рахунки проекту.

Взяти участь у благодійному проекті «Любов милосердствує» може будь-який мешканець Запорізької області. Грошові кошти можна направляти на розрахунковий рахунок 26002099800791 МФО 373135 ПАТ КРЕДІТПРОМБАНК код ОКПО 20512570, одержувач - Запорізька єпархія УПЦ МП.

Пожертвувати для хворих дітей свою кров можна в обласній станції переливання крові (Запоріжжя, вул. Правди, 32, телефон для довідок (061) 233-14-27), чекають на донорів і в районних пунктах переливання крові. Організатори добродійного проекту просять донорів мати при собі паспорт і уточнити, що кров задається у рамках участі в проекті «Любов милосердствує».

- Наші добрі діяння не мають бути лише теоретичними: недостатньо просто говорити, що ми любимо дітей – потрібно доводити це справами, - упевнений архієпископ Запорізький і Мелітопольський Лука. – Не кожному під силу творити велику добру справу, але якщо кожен робитиме мале добро і якщо таких людей буде багато, добро примножиться і змінить цей світ. Беручи участь в проекті, ми свідчимо про дійсні цінності, засадами яких є любов. Любов до ближнього - абсолютна цінність, оскільки на ній тримається суспільство. А любов до дітей - це ще й фундамент нашого майбутнього.

 

прес-служба НДУ В.В. Бандурова

 

понеділок, 08 Квітня 2013 13:06 | Переглядів: 664

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]