Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Про плани на майбутнє та нову команду

Перший брифінг на посаді голови райдержадміністрації провів Сергій Джуган. Розповів журналістам про співпрацю з попередником Сергієм Грачовим, про розвиток Василівщини та її інфраструктури... — На посаді голови районної ради було комфортно працювати, адже моїм колегою — керівником виконавчої гілки влади у районі був — Сергій Володимирович Грачов, нинішній заступник голови ОДА.

З ним знаходили порозуміння, вирішували безліч проблемних питань і дійсно працювали у злагодженому дуеті. Дружний тандем двох гілок влади відзначили навіть в Адміністрації Президента України. Всі досягнення району — результат не тільки роботи двох керівників, але й взаєморозуміння депутатського корпусу і всіх структурних підрозділів РДА, виконавчих органів і, звичайно, наших територій, всіх органів місцевого самоврядування.

Новий керівник району поділився з журналістами, що саме Сергій Грачов першим запропонував його кандидатуру на посаду голови РДА Президенту України Віктору Януковичу і голові облдержадміністрації Олександру Пеклушенку.

— Район і його проблеми мені добре знайомі, до того ж разом з Сергієм Володимировичем розпочали багато добрих справ, які планую продовжувати далі і працювати на благо розвитку громади. А саме: розроблена районна програма стратегічного соціально-економічного розвитку Василівщини до 2015 року. Отже — є конкретний напрямок.

Як заявив новий голова РДА, важливим напрямком у роботі адміністрації буде розвиток і підтримка промисловості, сільського господарства, середнього та малого бізнесу, створення нових робочих місць, реформування різних галузей, туристичний розвиток краю і т.д. Також без уваги не залишаться будівництво сміттєпереробного заводу та терміналу.

— Для функціонування даного заводу необхідні великі обсяги сміття — 120-150 тисяч кубів, яких у нашому районі, звісно, немає. Потрібно об'єднатися ще з двома районами, — зауважив Сергій Васильович. — Іноземні інвестори висловили свою готовність до будівництва, але тільки за умови постійної наявності необхідних обсягів. Що стосується терміналу, то для нього повинна бути відведена велика площа, яка частково займе територію заказника "Лиса Гора". Через це почати будівництво поки не можна. Вирішувати дане питання будемо на рівні Верховної Ради України.

«Нова Таврія» поцікавилася, чи визначився голова РДА з новою командою заступників?

— Першого квітня я приступив до своїх повноважень. У цей же день за законом повинні написати заяви про складання своїх повноважень заступники попереднього голови РДА, і в місячний термін я повинен визначитися зі своїми помічниками. Всі вже написали заяви, але поки що називати конкретні імена не буду. Для початку потрібно скласти повноваження голови районної ради, після обрання на сесії іншого голови. При виборі заступників виникає питання: віддати перевагу молодості або досвіду. Часто в обох сторін немає тих вимог, які передбачаються законодавством. На наступній зустрічі вже зможу назвати імена цих людей і пояснити, чим був мотивований мій вибір.

Сподіваємося, що з новими керівниками Василівський район буде й надалі розвиватися і йти тільки вперед, не втрачатиме лідерських позицій у області.

 

Анна ШАПОВАЛОВА

 

 

вівторок, 09 Квітня 2013 13:33 | Переглядів: 764

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]