Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Талановита "Спадщина"

Неповторна українська земля завжди славилася самобутніми талантами, які по праву можуть пишатися танцювальними і пісенними скарбами народу. Вже дванадцятий рік поспіль Обласний центр патріотичного виховання молоді підтримує юні таланти в бажанні донести свою любов до Батьківщини потужною енергією українських танців, мудрістю і красою патріотичних пісень, об'єднуючи їх у щорічному конкурсі патріотичної творчості "Спадщина".

Цього року протягом районних і зональних етапів у конкурсі взяли участь понад 250 творчих колективів області, а це близько 1500 молодих артистів. Конкурсанти проявляли себе у різних номінаціях: народна, сучасна патріотична, авторська, військово-патріотична пісні, та у народній і сучасній хореографії.

Зональний етап за участі талановитої молоді Василівського, Михайлівського, Великобілозерського, Кам’янко-Дніпровського районів та м. Енергодар проходив у Василівському ЦКД. Всього продемонстровано 18 номерів, 11 з яких — представниками Василівського району. Усі наші колективи показали себе на високому рівні — цей факт відзначив голова журі Володимир Артем’єв.

Журі не залишилось байдужим при виступі Євгена Пихтіна, який майстерно володіє бандурою та, звичайно, своїм голосом. Колектив "Energy Stars" відповідно своїй назві змусив всіх присутніх танцювати та співати разом з виконавцями. Квартет із Василівського коледжу із своїм "Щедриком" доніс до глядачів неповторний колорит старовинної української пісні. І, звичайно, Василівська музична школа порадувала присутніх незабутнім українським співом. Усі ці учасники отримали призи, грамоти та вибороли путівки до фінального етапу конкурсу, що пройде у Запорізькому театрі ім. Магара.

 

Данило Безруков

 

п'ятниця, 12 Квітня 2013 15:06 | Переглядів: 670

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]