Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Диво-вироби «Дивосвіту» полонили МНС

Управління освіти і науки облдержадміністрації, головне територіальне управління Держтехногенбезпеки в Запорізькій області за підтримки обласної організації Товариства Червоного Хреста України та Добровільного пожежного товариства України в Запорізькій області організували місячник безпеки в дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладах області.

Протягом місяця відбувалися різні тематичні заходи, спрямовані на привернення уваги дітей щодо обережного поводження з вогнем. Особливо цікаво пройшов обласний конкурс дитячих малюнків "МНС очима дітей", а також конкурси плакатів, літературних творів, навчальних макетів, мультимедійних презентацій. Понад п’ятсот учнівських робіт з усієї області представлено на конкурси, серед яких журі фестивалю обрало переможців і призерів.

Вихованці Малобілозерської естетичної гімназії-інтернату "Дивосвіт" активно долучилися до цього заходу і здобули почесні призові місця. У конкурсі "Сам собі рятівник" гімназисти Роман Зінов'єв, Аліна Чорна, Максим Воронов, Марина Ліпецька, Дар'я Шовкопляс, Тетяна Телюпа й Анна Божко представляли роботи, виготовлені з глини, за що посіли перші місця.

А у конкурсі малюнків та плакатів "МНС очима дітей" гімназистка Анна Шовкопляс здобула третє місце. Саме завдяки наполегливій праці учнів та їх керівників колектив і отримав перемогу.

Нагородження призерів відбулося в обласному управлінні МНС. Винагороди за сумлінну та цікаву роботу дуже порадували усіх присутніх, а особливо переможців: дівчата отримали плойки, а хлопці — mp3 плеєри. А гімназія за активну участь отримала DVD.

Захід зацікавив учнів "Дивосвіту". А під час фото сесії вони навіть давали інтерв'ю журналістам.

 

 

вівторок, 16 Квітня 2013 10:26 | Переглядів: 856

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]