Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Відбулась сесія Запорізької обласної молодіжної ради

Вчора відбулось засідання четвертої сесії Запорізької обласної молодіжної ради. Більшість питань, які розглядали молоді парламентарі, були або зняті з порядку денного, або направлені на доопрацювання. Навіть питання «Про пільговий проїзд студентів вищих навальних закладів» довелося зняти, бо, як пояснив доповідач, заступник голови Запорізької обласної молодіжної ради Артур Нікітенко, під час обговорення проекту на громадських слуханнях студенти запорізьких університетів не висловили жодної думки стосовно цього питання.

Слід зазначити, що у роботі сьогоднішньої сесії обласної молодіжної ради взяли участь перший заступник голови Запорізької обласної ради Олександр Клепаков, депутат обласної ради Ігор Грозовський та депутат обласної ради, голова постійної комісії з гуманітарних питань Віктор Межейко.

Нагадавши, що основною метою створення молодіжної обласної ради була участь студентів та працюючих юнаків та дівчат у соціально важливих подіях регіону, Олександр Клепаков закликав членів молодіжного парламенту не вдаватися до формалізму, а реально допомагати своїм одноліткам у вирішення проблемних питань. «Ви, депутати молодіжного парламенту — найперші помічники голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Миколайовича Пеклушенка, голови Запорізької обласної ради Павла Дмитровича Матвієнка, голів своїх міських, районних та селищних рад. Ми очікуємо від вас результативної роботи. Ми повинні знати, які проблеми є для запорізької молоді найактуальнішими: дороги, мости, житло, можливість влаштуватися на роботу», — сказав Олександр Клепаков.

Перший заступник голови Запорізької ради закликав членів молодіжного парламенту до конструктивізму: «Працювати треба по-дорослому, по-серйозному. Від вашої громадської позиції залежить, наскільки цікавим та комфортним буде життя молоді на ваших територіях», — зауважив Олександр Клепаков на необхідності більш ретельно підходити по питання якісного формування молодіжного парламенту.

Взявши до відома поради депутата обласної ради, голова Запорізької обласної молодіжної ради Андрій Іванченко запропонував своїм колегам двічі на місяць виїжджати в райони Запорізької області і зустрічатися із молодими запоріжцями.

 

п'ятниця, 19 Квітня 2013 08:40 | Переглядів: 640

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]