Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Відбулося засідання обласної регіональної ради з питань взаємодії органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади

Під головуванням голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Пеклушенко відбулося засідання обласної регіональної ради з питань взаємодії органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади. Обговоривши низку економічних та сільськогосподарських питань, керівники ЗОДА, обласної ради, голови райдержадміністрацій, міські голови, депутати обласної ради та сільські та селищні голові окремо розглянули проект Концепції реформування системи місцевого самоуправління та територіальної організації влади в Україні.

Про основні вектори розвитку країни, які передбачає Концепція, учасників засідання поінформувала перший заступник голови Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню Олена Тертишна.

Голова Запорізької обласної ради Павло Матвієнко розповів колегам, що в містах та районах регіону ведеться широкомасштабна інформаційно-роз`яснювальна робота, направлена на обговорення запропонованої Президентом країни Концепції. Голова ради доручив керівникам на місцях продовжити обговорення документу, а науковцям, з якими вже налагоджена співпраця, — проаналізувати всі пропозиції та зауваження, що надходять з районів. Після обговорення і остаточного узгодження пропозиції від Запорізької області будуть направлені до Ради регіонів при Президенті України.

 

п'ятниця, 19 Квітня 2013 17:43 | Переглядів: 579

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]