Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

В районі проведено День довкілля

День довкілля в нашому районі відзначено проведенням суботнику по благоустрою населених пунктів району. У суботу 20 квітня, держслужбовці апарату, управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради підтримали акцію “За чисте довкілля”, взяли участь у Всеукраїнському суботнику, який в районі проведено за підтримки і активної участі в проведенні, районної організації Партії регіонів.

Перед початком проведення суботнику, учасників заходу привітав голова райдержадміністрації С.Джуган, який побажав результативної праці по благоустрію міста, а головне, постійно утримувати чистоту довкілля на належному рівні, прикладати максимум зусиль для збереження відповідного санітарного стану. Сергій Васильович особисто взяв участь в проведенні робіт. Учасників акції “За чисте довкілля”, також, привітав Коржевський І.І. - помічник-консультант народного депутата України В.В. Бандурова.

Основні роботи держслужбовці провели на території міського парку: з прибирання сміття, хмизу, висаджування дерев, квітів. Вивезено біля 8-ми тонн сміття, висаджено 30 саджанців дерев. Відповідні роботи проводились на всій території району, наводилась чистота на вулицях, прибудинкових територіях, парках, скверах, меморіальних комплексах, дитячих і спортивних майданчиках, на територіях, прилеглих до підприємств, установ і організацій.

 

 Оргкомітет з проведення суботнику

 

 

 

понеділок, 22 Квітня 2013 11:35 | Переглядів: 760

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]