Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Зустріч поколінь

Пам’ять... Вона нетлінна і вічна. Вона дивиться на нас із старих фронтових фотографій, з тих речей, які зберігають колишні фронтовики, і не дає померкнути жодній героїчній сторінці історії перемоги над фашизмом. А ми, молоде покоління, про іхні бойові подвиги, їхнє воєнне життя можемо сьогодні дізнатися тільки з їхніх розповідей.

«Як жили та працювали у воєнні та післявоєнні роки?», «Як часто отримували листи з фронту?», «Чим відрізняється сучасна молодь від молоді того часу?» - відповіді на ці та інші питання отримали вихованці Центру дитячої та юнацької творчості і туризму під час виховного заходу «Зустріч поколінь», на який завітали ветерани, діти війни та працівники тилу. Гостей зустрічав духовий оркестр «Злагода», свої музичні вітання дарували гостям юні вокалісти. Присутні ділилися своїми спогадами та спогадами членів своїх родин , яким довелося пройти війну, про події того часу. Цікаві розповіді про літаки та льотчиків часів Великої Вітчизняної війни почули від вихованців авіамодельного гуртка та їхнього керівника Сергія Васильовича Савченко. Під акомпанемент духового оркестру поспівали пісні воєнних років, а наприкінці зустрічі гості отримали подарунки, зроблені власноруч вихованцями гуртків бісероплетіння та «М’якої іграшки».

Ця зустріч була проведена напередодні Дня Перемоги з метою виховання в учнів любові до рідної землі,формування почуття гордості за старше покоління, поваги до учасників Великої Вітчизняної війни.

 

КПНЗ «Центр ДЮТТ» ВРР ЗО

 

 

понеділок, 22 Квітня 2013 16:56 | Переглядів: 656

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]