Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Олімп – літопис перемог

Завдання школи — давати ґрунтовні міцні знання, плекати юні обдарування, виховувати впевненість у своїх силах і високу культуру особистості. Василівська гімназія "Сузір'я" ще юна, але вже має свої здобутки. На небосхилі гімназії постійно запалюються нові зірочки, і кілька років поспіль в «Сузір'ї» — це справжній зорепад інтелекту, витримки, цілеспрямованості та прагнення до перемоги.

Нещодавно, за доброю традицією, у нас пройшло «Свято гімназійного Олімпу» — вшанування юних переможців високої ерудиції та неабиякого таланту, найкращих учнів і вчителів, які гідно представили гімназію на районних, обласних, Всеукраїнських олімпіадах та конкурсах. Протягом року вони невпинно йшли до зіркового Олімпу та довели, що є найкращими у своїй справі.

На свято з привітаннями завітали заступник голови районної ради Анатолій Кравець, заступник міського голови Віктор Казачков, директор науково-методичного центру Алла Нестор та інші.

Нагородження проводили в номіна-ціях: «Визнання року», «Перші з перших», «Юні таланти», «Олімпійські резерви», «Активісти року», «Найкращий батьківський комітет», «Кращий клас року».

На п'єдестал пошани піднімалися кращі знавці української мови, математики, історії, хімії, біології, географії та права. Поряд з гімназистами були і їх вчителі, ті, хто щодня передає свої знання і вміння.

У поточному навчальному році призові місця у районних олімпіадах здобув 41 учень, в обласних — 4, в захисті робіт МАН на районному, обласному та Всеукраїнському етапах — відповідно 9, 10 та 2, конкурсі ім. Яцика — 6 призерів, ім. Шевченка — 3, відгук на прочитану книгу — 1 (учениця 4-А класу К. Пазон, вчитель Н.О. Губа).

Серед призерів — учасники Всеукраїнських змагань з фізики, психології А. Трічев, Д. Котов, А. Коколенко, А. Шумейко. Учень 9-Б класу О. Каніболоцький став призером чемпіонату України з легкої атлетики. На почесну сходинку п'єдесталу найчастіше піднімалися: А. Терець, А. Глинянська, А. Адамюк. Досягти таких відмінних результатів дітям допомагали їхні вчителі та батьки. Вчителі змагаються у майстерності викладання, освоюють нові технології навчання. За найкращі уроки приймали поздоровлення вчителі О.І. Синьоока, Л.Д. Петрикова, С.П. Філіпова, Н.М. Гомонова, Л.В. Безрукова, В.М. Рєзник, С.О. Набой.

Приємно здивували учні початкової школи, які разом з батьками взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Моральний вчинок» та обласному етапі 6-го Міжнародного екологічного конкурсу «Здоров'я може бути смачним». Грамотами нагороджені учні 1-А, 1-В та 3-В класів (класоводи С.В. Дєєва, Т.О. Чижик, С.Ю. Таран).

Серед батьківських комітетів найактивнішими визнано батьків учнів 5-Б та 8-А класів. Окрему подяку отримала сім'я Паньовіних.

Впродовж усього свята творчі колективи "Сузір'я" вітали номінантів. Щирі пісні та запальні танки дарували всім присутнім наші юні таланти.

Перші кроки вже зроблено. Творчої наснаги вам, успіху і попутного вітру в досягненні ваших мрій і сподівань. Віримо, що талант і щастя будуть вірними супутниками на вашій життєвій дорозі.

Батьківські комітети

8-А та 7-А класів

 

 

четвер, 16 Травня 2013 15:29 | Переглядів: 865

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]