Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Зверненню громадян – особлива увага

У податковій службі Василівського відділення Токмацької ОДПІ зверненню громадян приділяється особлива увага. Будь – яке звернення (усне чи письмове) розглядається передусім на оперативній нараді у заступника начальника - начальника Василівського відділення Токмацької ОДПІ Солов’янової Н.М. Жодне з них не було залишено без уваги.

Так до податкової служби Василівського району з початку року для розгляду надійшло 8 усних звернень громадян. Найчастіше громадяни у своїх заявах просять роз’яснити податкове законодавство, що безпосередньо стосується даного заявника (пільги по податках, строки сплати податку, строки подання декларацій та звітів тощо).

З метою оперативного реагування на інформацію заявника проводиться аналіз звернення. Питання, порушені у зверненні обов’язково виносяться на семінари та обговорюється на сеансах «гарячих» ліній.

Є такі заяви від громадян, які не можуть бути розглянуті, згідно законодавства України. Так, наприклад, заява про ухилення від оподаткування громадянина Н. не підписана та не вказана адреса заявником, тобто дана заява є анонімною. Згідно ст.8 Закону України «Про звернення громадян» письмове звернення без зазначення місця проживання, не підписане автором, вважається анонімним і розгляду не підлягає.

Звернення розглядаються, згідно законодавства, не більше місяця, але податковою службою Василівського району звернення про ухилення від оподаткування розглядаються терміново.

Шановні громадяни, якщо у Вас є скарги чи заяви щодо ухилення від оподаткування та сплати податків, здійснення діяльності без державної реєстрації , просимо повідомляти нам. У вашій заяві обов’язково повинно бути зазначено прізвище, ім’я та по батькові та місце проживання заявника. У заяві повинно бути викладено суть порушення, зауваження та пропозиції, прохання чи вимоги. Письмове звернення повинно обов’язково бути підписаним заявником із зазначенням дати.

Ваші заяви чи скарги ви можете надсилати поштою, надавати особисто до податкової служби Василівського району за адресою : м. Василівка вул. Чекістів, 9.

Питання, які хвилюють вас можуть бути розглянуті на особистому прийомі у заступника начальника - начальника Василівського відділення Токмацької ОДПІ Солов’янової Н.М. Особистий прийом здійснюється щопонеділка з 14-00 до 19-00 год. Запис на особистий прийом проводиться за телефоном 7-31-01.

 

середа, 22 Травня 2013 08:49 | Переглядів: 630

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]