Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Шкільний Олімп першої школи

У Василівській ЗОШ № 1 пройшов захід, який з нетерпінням чекали діти, вчителі, батьки, — "Учнівський олімп — 2013" — вручення грамот, дипломів, подяк школярам, що стали переможцями II і ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, МАН, брали участь у творчих конкурсах районного, обласного, Всеукраїнського рівнів; захищали честь школи і району. Школі є ким пишатися.

Вже другий рік поспіль призери ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад впевнено крокують стежками знань. Маємо і призерів обласного рівня. Олена Шевченко захищала честь району в області з української мови та літератури і посіла третє місце. Валерія Бєлгородська увійшла до десятка кращих в області з олімпіади "Юні знавці Біблії".

Валентина Зигар (10 кл.) та Микола Гнояний (8-А кл.) захищали честь школи в обласному етапі МАН і здобули третє та четверте місця. Ольга Тертиця отримала "срібло" у творчому конкурсі "Об'єднаймося ж, брати мої".

Наші школярі брали активну участь у: Міжнародному конкурсі з інформатики та комп'ютерної грамотності "Бобер" (24 учні); математичному конкурсі "Кенгуру" (37), природничому конкурсі "Геліантус" (10), українознавчій грі "Соняшник" (13), "Космічні фантазії" (5), у мультитестах з української мови та літератури (42), з німецької мови (23), історії (10); "Лелеченя" (10).

Команда "Справжні рятівники" отримала друге місце у районному етапі Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників-рятувальників, агітбригада "Випускники" — "бронзу" у другому етапі Обласного профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу, вокальний гурт "Енерджі Старс" — призер обласного конкурсу "Спадщина — 2013".

Призерів та учасників інтелектуальних змагань вітав директор школи Василь Мартиненко. Школярам вручили подарунки. Грамоти та подяки отримали також вчителі, які підготували здібних учнів, ке-рівники гуртків музичної школи та КПНЗ "Центр ДЮТТ", працівники ЦСССДМ і батьки. Гарним подарунком для присутніх стали номери художньої самодіяльності, підготовлені учнями школи.

 

Анастасія Пуголовкіна
учениця 10 кл., голова учнівського самоврядування

 

четвер, 23 Травня 2013 16:23 | Переглядів: 888

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]