Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Свято вогнища

Кожного року у травні як учні, так і педагоги Кам’янського навчального-реабілітаційного центру-інтернат з радістю і нетерпінням чекають на свято шкільного вогнища. І, мабуть, тому цього дня будь-які хмари — і на небосхилі, і в людських думках, — зникають від лунких дитячих голосів, радісного сміху та веселих пісень. У цей день ми підбиваємо підсумки роботи з самоврядування учнівської організації "Веселка".

Грамоти та призи отримали переможці конкурсу "Краща група року". Це учні 2-А, 5-Б, 11-Б та 12-Б класів. Друге місце зайняли учні 2-Б, 7-Б та група учнів 10-Б — 10-Д класів. На третьому місці — учні 3-А, 6-Б та 9-х класів.

А далі все навколо завирувало. Яскравий танець "Бджілки" представили учні 1-А класу, викликавши хвилю оплесків вдячних глядачів. Всі присутні зачаровано слухали спів учениці 1-А класу Даші Гриценко. Незважаючи на свій юний вік, дівчинка нещодавно побувала на відбірковому турі півфіналу дитячого конкурсу "Нова хвиля-2013". Нікого не залишив байдужим виступ на святі Валерії Терновської з піснею "Посмішка". Чистими голосами підхопили дзвінкоголосу естафету учениці 3-А класу Тетяна Борисюк, Поліна Квас та Анастасія Онищенко. Глядачам припали до смаку хореографічні номери ансамблю танцю "Ритм" — багаторазового переможця різноманітних конкурсів і фестивалів. Юні артисти майстерно виконали танець "Шеф-кухарі", чим викликали справжній фурор. Порадували глядачів і молодші учасники ансамблю танцем "Ляльки". Були тут і пісні в жестовому виконанні, і пантомими і багато танців.

А ось лиш дали команду, — і жвава юрба хлопчаків та дівчаток вибігла на шкільний стадіон. Право запалити шкільне вогнище випало випускникам — Сергію Сопіну, Максиму Вінскевичу і Сергію Чіркову. Чудове видовище, так знайоме всім з дитинства, полум'я шкільного вогнища… Воно спалахнуло ясно й високо. А в нічній синяві ще довго лунали музика й сміх.

Яскраве свято запам'ятається дітям не тільки переглядом найкращих концертних номерів, нагородженням переможців, цікавими зустрічами, а й неповторним відчуттям хоч маленьких, але власних перемог.

 

Наталія Скориця
заступник директора з виховної роботи

 

 

четвер, 23 Травня 2013 16:29 | Переглядів: 722

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]