Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Турніри з волейболу вдалися на славу

Днями у спорткомплексі ФОК «Таврія» відбулося два турніри з волейболу: міський серед жіночих команд, присвячений Дню міжнародної солідарності трудящих, та районний ветеранів (серед чоловіків віком 45 років та старше), присвячений 68-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

У першому турнірі взяли участь чотири команди: «Тавричанка», «Омега», ДЮСШ та ВСП «Василівський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету».

У напруженій боротьбі перемогла «Тавричанка» у складі: Н. Пархоменко, Н. Артеменко, О. Ганюк, О. Приходько, Н. Жуковець та Ю. Ващенко. Команду нагородили кубком.

Друге місце посіла команда «Омега», на третьому – студентки Василівського технікуму. Переможці і призери нагороджені грамотами і медалями. Крім того, всі учасники змагань отримали солодощі.

Проведення турніру відбулося завдяки надання спонсорської допомоги депутата Василівської міської ради Віталія Вікторовича Щербака.

У другому турнірі змагалися команди ветеранів з Василівки, Дніпрорудного та Орлянського. У складі команд було багато відомих у минулому волейболістів району, а саме: Валерій Філіп’єв (74 роки), Петро Коваленко (66), В’ячеслав Касілов (62), Микола Брик (57) та інші.

Перемогу у турнірі вибороли волейболісти м. Дніпрорудне (склад: В. Філіп’єв, М. Брик, О. Журавський, Д. Клєшнін, І. Прокопенко, Р. Романченко). Друге місце посіла команда Василівка-1, на третьому – ветерани Василівка-2. Переможці турніру нагороджені кубком, грамотою та медалями, призери отримали грамоти та медалі.

Учасники турніру залишилися задоволені, адже мали можливість відпочити, поспілкуватися між собою та показати хорошу гру.

 

Євгеній Власенко, головний суддя

 

 

середа, 29 Травня 2013 07:36 | Переглядів: 619

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]