Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Новосілля у Червоного Хреста

Днями районна організація Товариства Червоного Хреста святкувала приємну подію, а саме – новосілля. Головний лікар ЦРЛ Валерій Сапа виділив червонохрестовцям нове приміщення, у якому раніше знаходився пункт переливання крові, котрий перенесли до колишнього пологового будинку. У вільному приміщенні розподілили кімнати для Червоного Хреста та кабінету довіри, зробили ремонт, замінили електромережу, та багато іншого.

На святкове відкриття нового приміщення районної організації Товариства Червоного Хреста завітали поважні гості: заступник голови райдержадміністрації Тетяна Карєва, головний лікар ЦРЛ Валерій Сапа, керівник КУ «Територіальний центр» Віктор Живиця, голова обласної організації Товариства Червоного Хреста Костянтин Сілін та керівник обласної патронажної служби Алла Новікова.

Ремонт був проведений за кошти лікарні, проте на допомогу відгукнувся і приватний підприємець Анатолій Майковський. Голова районної організації Товариства Червоного Хреста Зінаїда Висоцька безмежно вдячна всім, хто надав підтримку, а особливо Валерію Сапі за порозуміння та допомогу.

Тепер у новому приміщенні і червонохрестовцям, і їхнім підопічним дійсно стало легше співпрацювати. А турбота і допомога тим, хто цього так потребує – сьогодні дуже важлива.

Вітаємо Червоний Хрест з новосіллям та бажаємо їм тільки найкращого, щоб їхнього добра, милосердя та життєвої енергії вистачило на всіх їхніх підопічних.

Редакція газети “НТ”

 

середа, 09 Листопада 2011 10:54 | Переглядів: 1062

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]