Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Відбулася чергова сесія обласної ради

Під час двадцять сьомої сесії обласної ради депутати проголосували за дострокове припинення повноважень та звільнення з посади голови облради Павла Матвієнка. Одразу після цього народні обранці майже одноголосно обрали головою облради Віктора Межейка. Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко привітав нового керівника облради та зазначив, що впевнений, що ця людина знаходиться на своєму місці.

За дострокове припинення повноважень та звільнення з посади голови обласної ради Павла Матвієнка проголосували 88 із 92 присутніх народних обранців, четверо проголосували проти.

Олександр Пеклушенко подякував Павлу Матвієнку за плідну співпрацю та нагородив його медаллю «За розвиток Запорізького краю».

- Павло Матвієнко був, є та буде представником золотого фонду Запорізького краю. І найближчим часом ми будемо представляти його в новій якості, на посаді, гідній його потенціалу, - зазначив Олександр Пеклушенко.

За результатами таємного голосування з обрання нового голови обласної ради майже одноголосно («за» проголосували 90 із 92 присутніх депутатів) обрано депутата, члена президії облради, голову постійної комісії з гуманітарних питань, голову обласної федерації футболу Віктора Межейка.

Олександр Пеклушенко висловив свою підтримку новообраному голові облради та висловив переконання у подальшій ефективній співпраці.

- Я чітко розумію всю серйозність покладеної на мене відповідальності та щиро вдячний колегам-депутатам за виявлену довіру. Нас усіх об’єднує спільна мета: процвітання Запорізького краю та добробут громадян. Зобов’язуюсь робити все від мене залежне, щоб цього досягти, - зазначив Віктор Межейко.

Наразі новообраний голова обласної ради проходить спецперевірку і приступить до виконання своїх обов’язків після її завершення, тож сесію проводив перший заступник голови облради Олександр Клепаков. Після процедури голосування депутати розглянули ще майже 60 питань порядку денного.

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

четвер, 30 Травня 2013 16:04 | Переглядів: 1137

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]