Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Василівська "Фабрика зірок"

У ЦКД пройшов чудовий звітний концерт хореографічного та вокального відділень Василівської музичної школи, яку, по великому рахунку, можна вважати місцевою "Фабрикою зірок". Щорічно її вихованці демонструють на "великій сцені" свої вміння та навички, все, чому навчилися у школі за навчальний рік. Цього разу юні таланти представили глядачам 29 енергійних, веселих і незабутніх номерів і довели, що вони вже "готові" професійні артисти.

Своїми голосами чарували Поліна Лосєва разом з викладачем Анною Володимирівною Гайдаржи, Данило Охрімець, Анжела Пантич, Поліна Шандер, Аліна Васюкова, Олександр Зінов'єв, Крістіна Меркуль, а також переможець обласного конкурсу творчості "Спадщина-2013" ансамбль "Енерджі Старс" (керівник Ю.А. Бабкова), Валерія Батурина (А.В. Гайдаржи), викладач Андрій Олександрович Мальченко, який виконав знамениту "Luna Tu".

Не менш захоплючими були танцювальні номери. "Гопак" у виконанні бронзових призерів п'ятого Міжнародного фестивалю танцю "Арт-Бомб" — учнів 7 класу хореографічного відділення, українська полька шестикласників, "Козачок", "Бариня" і "Кнопочка" — другокласників, а також "Варенька" — третьокласників не залишили байдужими. Глядачі особливо були в захваті від хореографічних постановок "Очі чорні" (дует Анастасії Третяк та Олександра Хильченка), манливого "Танцю дівчат" з опери Бородіна "Князь Ігор" (7 кл.), казкових "Ляльок" (3, 6 кл.), "Вареників" (1 кл., постановка Н.А. Лосєвої), завзятого "Яблучка", пристрасного "Танго" і "Циганського танцю" (7 кл.), пустотливих "Дітей Москви" (3-7 кл., постановка М.В. Терьохіна).

Крім учнів музичної школи, виступили і її випускники. Так, кілька пісень заспівали Олександра Рєзнік і Артур Конкін.

Фінальна пісня зібрала на сцені всіх артистів, які взяли участь у концерті. Глядачі були в захваті від майстерності та артистичності учнів музичної школи. Батьківський комітет подякував викладачам за розвиток талантів їхніх дітей, за всі зусилля, які вони докладають у навчанні вихованців, за те, що з душею і ентузіазмом ставляться до своєї справи.

 

За матеріалами газети «НТ»

 

п'ятниця, 31 Травня 2013 16:31 | Переглядів: 680

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]