Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Відбулися засідання постійних комісій

Сьогодні під головуванням Сапи Валерія Миколайовича відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного та інвестиційного розвитку, в зв᾿язку з обранням його на посаду голови комісії, секретарем постійної комісії було обрано Здорик Олену Олексіївну. Також відбулись засідання постійніх комісій районної ради:

- з питань освіти, охорони здоров’я, культури, розвитку спорту та соціального захисту населення, голова комісії - Пилипенко Валентина Дмитрівн;

- з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад району, житлово-комунального господарства, розвитку підприємництва та регуляторної політики, заступник голови комісії - Кириленко Олександр Іванович;

- з земельних питань, агропромислового розвитку, екологічної безпеки та природокористування, голова комісії – Шевченко Олександр Миколайови.

Кожна комісія розглянула профільні питання, які виносяться на сесію та узгодила чергу денну в цілому. Всі питання винесені на розгляд постійних комісій погоджено. Загалом на сесію виноситься 18 основних питань та 5 питань у розділі різне.

Одразу після засідань комісій під головуванням Дениса Сергійовича Калініна відбулось спільне засідання постійних комісій районної ради, на якому депутати заслухали доповідачів по кожному питанню черги денної сесії, яка відбудеться 14 червня 2013 року та погодили чергу денну в цілому. Після розгляду черги денної голова ознайомив депутатів з питаннями що пропонуються розглянути у різному.

 Виконавчий апарат районної ради

 

 

 

 

п'ятниця, 07 Червня 2013 15:16 | Переглядів: 626

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]