Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

ЗДРАСТВУЙ, ВЕСЕЛЕ ЛІТО!

День захисту дітей в дошкільному навчальному за-кладі № 6 "Васильок" (м. Василівка) розпочався веселою дитячою музикою. Герої казок радо всіх вітали на вході до дитсадка, роздавали дітям емблемки та різні сюрпризи. До підготовки святкового заходу долучилися і батьки вихованців середніх груп, які оформили оригінальну цікаву виставку стінгазет.

У музичній залі на дітей чекала розважальна програма "Музична мозаїка" (керівник Н.О. Семьонова). Дзвінкі пісні про літо, веселі таночки, ігри та хороводи створювали неповторну атмосферу дитячого свята. А як цікаво пройшов конкурс костюмів, до виготовлення яких доклали чимало зусиль і вихователі, і батьки! Зокрема, хотілося б відзначити В. Лисенко, О. Григоренко, Я. Сень.

Весело продовжилося свято на подвір'ї дитсадка, де інструктор з фізичної культури О. Лисенко, окрім естафети та спортивних ігор, організувала з дошкільнятами ще й справжній велозабіг. Дітлахи із задоволенням демонстрували свої вміння у керуванні триколісними та двоколісними кіньми — велосипедами та самокатами.

А далі кожний вихователь зі своєю групою продовжив свято на майданчику: малювали кольоровою крейдою на асфальті, запускали мильні бульбашки, танцювали…

Перший день червня подарував нашій малечі гарний настрій та незабутні враження. Тож нехай вони супроводжують їх все літо!

Любов ТИЩЕНКО,

методист КДНЗ № 6 "Васильок".

 

п'ятниця, 07 Червня 2013 15:33 | Переглядів: 725

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]