Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

ІЗ ЗАДОВОЛЕННЯМ КУПУЮТЬ У БІЛОРУСІЇ ТА ІЗРАЇЛІ

До складу легкої промисловості входить значна кількість підгалузей, що виготовляють одяг, взуття, товари текстильної промисловості, вироби зі шкіри й хутра та ін. У нашому районі нині добре налагоджене взуттєве виробництво, яке почало набирати оберти ще у 1964 році, коли була відкрита Василівська взуттєва фабрика. 10 років тому підприємство відродилося у філіал Запорізької взуттєвої фабрики "Міда" і тепер воно носить назву "Василівський завод "МК".

Генеральний директор Орест ШЕРЕМЕТ, відомий жителям району ще й як спонсор багатьох благодійних акцій, людина слова, діла, з великим і щирим серцем. Саме йому завдячує район за відродження виробництва.

Його «права рука» — виконавчий директор Вадим ЦИБУЛЬНЯК, який працює тут вже понад 30 років. З ним ми і зустрілися напередодні професійного свята.

— Почну з того, що на сьогодні у нас працює понад 560 осіб, а завод "МК" вже у повній мірі вийшов на свою проектну виробничу потужність по випуску взуття та шкіри, — розповідає Вадим Анатолійович. — Нині взуття Василівського заводу "МК" — це, передусім, поєднання зручності та моди, повсякденності та вишуканості, якості та ціни. Виготовлене на сучасному обладнанні, з якісної, ретельно відібраної натуральної сировини, із застосуванням передових технологій, взуття задовольнить усі сподівання, навіть найвибагливішого клієнта. Широка модельна гама — це ще одна перевага нашої продукції.

Над виготовленням взуття працюють спеціалісти закрійної дільниці, дільниці з обробки деталей низу взуття, чотирьох швейних дільниць та пошивної, а також в окремому цеху відбувається повний цикл обробки хутра.

Від себе особисто та від Ореста Михайловича вітаю всіх цих трударів, ветеранів колишньої взуттєвої фабрики з професійним святом. Приємно згадати тих, хто багато років тому був наставником і для нинішніх "старожилів", зокрема колишнього директора фабрики Олександра Дем’яновича Колесника, головного інженера Віру Миколаївну Лисак, Світлану Опанасівну та Василя Івановича Каплю, Олександра Івановича Лисенка та багатьох інших, хто плідно трудився на взуттєвій фабриці. З святом всіх, колеги! Велике спасибі за сумління, за вірність нашій професії, за розуміння і підтримку. Здоров’я всім міцного, щастя і добра.

— Важко керувати таким великим колективом?

— Знаєте, більшу і прекрасну половину колективу складають жінки, які до роботи ставляться більш відповідальніше, ніж чоловіки. Колектив в цілому хороший, працелюбний, до того ж, значно омолодився (середній вік 25-35 років). Велике значення для професійного загартування колективу має і те, що сьогодні у нас ще працюють фахівці з багаторічним досвідом роботи на взуттєвій фабриці. Зокрема, заступник директора Ірина Яхно, інженер-технолог Валентина Арап, технологи Наталія Вещемова, Олена Єгорова, майстер закрійної дільниці Валентина Литвиненко, головний інженер Віталій Коба… Це спеціалісти ще з "тією", фундаментальною, освітою та високопрофесійними навиками у роботі, і саме вони допомагають навчати молоді кадри.

— До речі, де ж саме можна отримати спеціальну освіту, щоб працювати на заводі?

— Ми тісно співпрацюємо з Дніпропетровським коледжем технологій і дизайну, тож теоретичні знання наші фахівці отримують саме у цьому навчальному закладі. А вже практичні вміння — на виробництві. Ось і зараз четверо наших працівників навчаються у даному коледжі.

— Як з реалізацією продукції, адже ринок нині насичений взуттям найрізноманітніших фірм…

— Нас знають і купують не лише по всій Україні, а й в Росії, Білорусії і навіть в Ізраїлі, адже взуття модне, сучасне, якісне.

— Які проблеми найактуальніші?

— Іноді виникають проблеми з постачальниками, які затримують товар через неврегульовані питання на митниці. На жаль, сьогодні на законодавчому рівні ще існують недопрацювання, які впливають на розвиток виробництва. Але керівництво заводу намагається у короткі строки вирішувати будь-які проблеми, аби це не позначилося на наших темпах, на кількості робочих місць та виплаті зарплати...

Стараємось, працюємо, чесно платимо податки. І живемо перспективами і надіями.

 

 

 

 

п'ятниця, 07 Червня 2013 17:43 | Переглядів: 992

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]