Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Відбулась 25 сесія районної ради

Сьогодні відбулося засідання двадцять пʼятої сесії районної ради шостого скликання. В роботі сесії взяли участь: перший заступник голови обласної ради Клепаков О.О., перший заступник голови районної державної адміністрації Солопов М.О., керівники органів місцевого самоврядування району, депутати місцевих рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади району, члени районної молодіжної ради.

Перед початком сесії голова районної ради Калінін Д.С. разом з першим заступником голови обласної ради Клепаковим О.О. вручили посвідчення та нагрудні знаки до почесного звання «Мати - героїня»:

- Баші Антоніні Федорівні, матері пʼяти дітей, с.Лугове;

- Костенко Валентині Демʼянівні, матері шести дітей, с.Балки;

- Рожко Любові Олексіївні, матері пʼяти дітей, с.Мала Білозерка;

- Солоненчук Надії Карпівні, матері пʼяти дітей, с.Мала Білозерка;

- Луців Юлії Порфиріївні, матері пʼяти дітей, с.Відножено.

Також, за сумлінне виконання своїх обов’язків щодо організації підготовки та проведення виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року та сприяння Центральній виборчій комісії у здійсненні нею передбачених законодавством України повноважень Подякою Центральної виборчої комісії відзначені:

- Джуган Наталія Віталіївна, секретар окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу №79, Запорізька область;

- Нестор Алла Вікторівна, голова окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу №79, Запорізька область;

- Ошурков Олег Васильович, начальник відділу організаційно-правової роботи виконавчого апарату Василівської районної ради Запорізької області;

- Сосновська Світлана Олександрівна, член окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу №79, Запорізька область;

- Сторожук Валентина Іванівна, головний бухгалтер окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу №79, Запорізька область;

- Тур Леонід Леонідович, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Василівської районної державної адміністрації Запорізької області.

За активну організаційну роботу з упорядкування меморіалів, пам’ятників, братських могил та інших місць поховання загиблих захисників Вітчизни Подякою голови Запорізької обласної ради відзначена Радченко Марія Іванівна, голова Балківської сільської ради Василівського району Запорізької області.

За активну трудову, багаторічну сумлінну працю, відповідальне ставлення до посадових обов’язків та з нагоди 50 - річчя від Дня народження Подякою голови Василівської районної ради відзначена Бабаніна Наталія Миколаївна, завідувач сектору внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату Василівської районної державної адміністрації.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у вирішення проблем соціально-економічного та культурного розвитку Василівського району та з нагоди життєвого ювілею Почесною відзнакою «За заслуги перед громадою Василівського району» нагороджено Хамраєва Юрія Андрійовича.

За активну трудову, громадську діяльність, вагомий особистий внесок у вирішення проблем соціально-економічного та культурного розвитку Василівського району Орденом ”За заслуги перед Запорізьким краєм” ІІІ ступеню нагороджений Кравець Анатолій Семенович, заступник голови Василівської районної ради Запорізької області.

На засідання сесії прибуло 18 депутатів районної ради. Після прийняття порядку денного за основу депутам було запропоновано розглянути у розділі «різне» наступні питання:

- Про припинення повноважень та звільнення з посади заступника голови Василівської районної ради Запорізької області Кравця А.С.

Доповідає: Кравець А.С. – заступник голови районної ради

- Про внесення змін та доповнень в районну цільову програму "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІ" на 2012-2015 роки.

Доповідає: Артеменко Н.С. – начальник управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації

- Про передачу в оренду легкового автомобіля Василівській районній державній адміністрації.

Доповідає: Супрун В.О. – головний спеціаліст відділу організаційно-правової роботи виконавчого апарату районної ради

- Про внесення змін до рішення Василівської районної ради від 22.02.2013 № 24.

Доповідає: Супрун В.О. – головний спеціаліст відділу організаційно-правової роботи виконавчого апарату районної ради

- Про затвердження структури комунальної установи «Василівська центральна районна лікарня» Василівської районної ради Запорізької області.

Доповідає: Сапа В.М. – головний лікар КУ “Василівська ЦРЛ” ВРР ЗО

Депутати одноголосно підтримали запропоновану чергу денну та приступили до розгляду сесійних питань.

Першим питанням, у звʼязку з подачею Кравцем А.С. особистої заяви про складення повноважень заступника голови районної ради, депутати розглянули питання «Про припинення повноважень та звільнення з посади заступника голови Василівської районної ради Запорізької області Кравця А.С.». Після проведення процедури таємного голосування депутати вирішили звільнити з посади заступника голови районної ради Кравця А.С. за власним бажанням, в звʼязку з виходом на пенсію та достроково припинити його повноваження заступника голови районної ради без припинення повноважень депутата районної ради.

Перший заступник голови райдержадміністрації Солопов М.О. доповів з питання підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років та з питання затвердження районної цільової Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2013-2017 роки.

Наступним блоком розглядались бюджетні питання. Начальник управління фінансів райдержадміністрації Кривуля В.В. доповіла:

- Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за І квартал 2013 року;

- Про внесення змін до бюджетних призначень;

- Про внесення змін та доповнень в рішення районної ради від 28.12.2012 №5 “Про районний бюджет на 2013 рік”.

В звʼязку з попереднім розглядом частини питань на засіданні постійних комісій районної ради частину питань депутати прийняли пакетним голосуванням.

Наступними депутати розглянули земельні питання:

- Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення під господарськими будівлями та дворами для ведення фермерського господарства громадянину Пертая Ігорю Володимировичу, яка розташована на території Широківської сільської ради Василівського району Запорізької області;

- Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення під господарськими будівлями та дворами для ведення фермерського господарства громадянину Пертая Ігорю Володимировичу, яка розташована на території Широківської сільської ради Василівського району Запорізької області.

З даних питань доповіла Половенко А.Ю. – начальник відділу Держземагентства у Василівському районі. Дані проекти рішень одноголосно підтримані депутатами районної ради.

Останніми розглядались питання у розділі «різне». Загалом депутатами районної ради розглянуто 23 питання черги денної, що отримали одноголосну підтримку депутатів.

На закінчення сесії, голова районної ради Калінін Д.С. привітав лікарів та всіх працівників галузі охорони здоровʼя з професійним святом – Днем медичного працівника.

 Виконавчий апарат районної ради

 

 

 

п'ятниця, 14 Червня 2013 14:30 | Переглядів: 1154

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]