Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

До кінця року всі відділення «Укрпошти» будуть надавати адміністративні послуги

З метою підвищення рівня обслуговування населення державними органами, а також забезпечення прозорості та відкритості надання адміністративних послуг наприкінці 2012 року в Україні розпочато впровадження проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту». Стан реалізації цього проекту на території регіону було розглянуто на селекторній нараді, яку провів заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук.

Упровадження проекту передбачає створення доступних та зручних умов отримання адміністративних послуг в будь-якому відділенні УДППЗ «Укрпошта». Зокрема, фізичні та юридичні особи зможуть отримати комплексне обслуговування за місцем проживання, будуть вирішені питання оплати за надання адмінпослуг у населених пунктах, де відсутні банківські установи, а також буде забезпечена швидка та гарантована доставка документів.

Серед переліку послуг – оформлення дозвільної документації суб’єктів господарювання, приймання та пересилання документів від заявника до суб’єктів надання таких послуг, видача рішення заявнику тощо.

За інформацією директора Запорізької дирекції «Укрпошти» Станіслава Лимарчука, на території регіону працює 534 поштові відділення, з яких 384 знаходяться в сільських населених пунктах. Наразі адміністративні послуги можна отримати в 30 відділеннях «Укрпошти». У червні до цього переліку увійдуть ще 56 відділень. Загалом реалізація проекту має бути завершена до кінця поточного року. Передбачається, що тоді в будь-якому відділенні пошти можна буде отримати до 46 видів адміністративних послуг.

- Наше завдання - допомогти керівництву поштових відділень упровадити проект. Слід особисто простежити, щоб були укладені регламенти взаємодії на місцях, а також узгодити перелік адміністративних послуг, які зможуть отримати у відділеннях громадяни, - поставив завдання заступник голови ОДА Петро Гончарук.

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

понеділок, 17 Червня 2013 11:20 | Переглядів: 696

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]