Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Їхня служба небезпечна і складна…

Сьогодні у великій залі РДА відбулося урочисте привітання дільничних інспекторів з нагоди їхнього професійного свята та 90-річного ювілею з дня заснування дільничної служби. Першим привітав правоохоронців голова районної ради Денис Калінін, який наголосив на важливості та складності роботи дільничних, на тісну співпрацю з владою та забезпечення громадського миру на територіях.

Побажав їм міцного здоров’я, щастя, благополуччя та успіхів у роботі. Кращі працівники даної служби були нагороджені почесними грамотами.

До поздоровлень та нагородження приєдналися Дніпрорудненський міський голова Євгеній Матвєєв, заступник Василівського міського голови Андрій Матюх, голови Малобілозерської, Балківської, Верхньокриничанської сільських та Степногірської селищної рад Тетяна Жаховська, Марія Радченко, Валентина Саєнко та Ірина Кондратюк.

- На сьогодні у районному відділі міліції нараховується 13 дільничних інспекторів, хоча за штатом повинно бути 28, - говорить начальник дільничних інспекторів РВ ГУМВС України в Запорізькій області Сергій Юрійович Івченко. – По одному дільничному на кожну раду, але цього мало, адже на великі населені пункти їх повинно бути хоча б два. Всі наші працівники досвідчені й кваліфіковані, бо пропрацювали у міліції більше 12 років. Особливо хотів би відзначити: Івана Михайловича Попова, Віктора Миколайовича Бойчука, Олександра Сергійовича Нужного. Бажаю своїм колегам родинного щастя й затишку, міцного здоров’я, терпіння та витримки, успіхів у нашій роботі.

 

 

вівторок, 18 Червня 2013 13:07 | Переглядів: 910

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]