Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Великі перемоги юних спортсменів

Василівська земля багата на талановиту молодь, в їх когорті і юні спортсмени – легкоатлети та борці, які прославляють свій рідний край досягненнями та перемогами у різноманітних змаганнях та чемпіонатах районного, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Так, днями у м. Харків пройшов останній відбір на перший чемпіонат світу з легкої атлетики серед юнаків та дівчат.

З району взяли участь двоє здібних спортсменів, які завжди гідно виступають на усіх легкоатлетичних змаганнях та показують вражаючі результати – Діана Богатир та Олексій Каніболоцький. Цього разу у Харкові вони теж виступили відмінно.

Діана Богатир (Василівська ЗОШ № 1) успішно пройшла відбір і показала другий результат часу у бігу на 400 м (58,40 сек.). Дівчину включили до збірної України для участі в Чемпіонаті світу з легкої атлетики, тож вона посилено готується до нових випробувань.

Олексій Каніболоцький (Василівська гімназія «Сузір’я») у складі збірної Запорізької області в естафеті зайняв третє місце. Це його друга медаль на чемпіонаті України і віримо – не остання.

Цих здібних та перспективних спортсменів тренує Сергій Алухтов, який вкладає всю душу у своїх вихованців та від усього серця радіє за їхні перемоги.

Гарні результати показала й Каріна Колесник (Дніпрорудненська гімназія «Софія»), яка взяла участь у Офіційному Європейському Континентальному молодіжному чемпіонаті з сумо, що пройшов у м. Луцьк. У змаганнях взяли участь 450 учасників з 19 країн.

За результатами відбору Чемпіонату України з сумо Каріна Колесник у ваговій категорії 60 кг та у двох вікових категоріях 14 та 16 років зайняла, відповідно, друге та третє місця.

Нашу спортсменку відзначив на змаганнях голова Європейської федерації сумо Сергій Коробко. Дівчинці запропонували навчатися у школі вищої спортивної майстерності м. Бровари.

Перспективи Каріни у спортивній кар’єрі великі, адже вона має усі необхідні здібності, які допомагає розвивати тренер Андрій Богатир.

У підготовці та участі у змаганнях Каріни Колесник сприяв заступник голови ОДА Сергій Грачов, а також міський голова м. Дніпрорудного Євгеній Матвєєв, приватні підприємці Ігор Тронь та Валентина Дубовицька.

Бажаємо нашим спортсменам, Діані, Олексію та Каріні, подальших успіхів, нових спортивних здобутків, перемог та здійснення мрій.

 

Анна ШАПОВАЛОВА

 

 

середа, 26 Червня 2013 07:57 | Переглядів: 748

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]