Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Несподіваний подарунок для дітей КДНЗ "Сонечко" с. Тополине

Вже з 1 червня розпочалася оздоровча кампанія для школярів та дошкільників країни відзначенням улюбленого свята - День захисту дітей. В кожному навчальному закладі свято проходить по - різному, керівники закладів разом з колективами стараються зробити це свято якнайцікавішим, щоб були розваги, солодощі, подарунки. Для кожної дитини це радісна пора, бо попереду лагідне і тепле море, відпочинок у бабусь і дідусів, різноманітні подорожі та походи.

Саме про дітей дошкільного закладу "Сонечко" с. Тополине хочеться розповісти з якою радістю вони зустріли 1червня 2013 року. Саме до цього свято голова Орлянської сільської ради Назаренко Володимир Антонович подарував дітям закладу дитячий майданчик вартістю 30 тисяч гривень. Радості малечі не було меж. Дякуючи зусиллям батьків майданчик встановили і щаслива малеча має можливість кожного дня гойдатись на гойдалках, каруселі, гратися у пісочницях. А рішенням сесії Орлянської сільської ради на час оздоровчої кампанії для харчування дітей виділено додаткові (14грн.) + 2гривні на фрукти та сік і малеча з задоволенням п'є фруктові соки під час другого сніданку. Батьки, діти та колектив висловлюють велику вдячність Назаренку Володимиру Антоновичу за чуйність, співпрацю, небайдужість до проблем дитячого закладу.

Надіємось і на дальшу тісну співпрацю, адже проблем дуже багато, а допомогу можна одержати лише від сільської ради та голови.

 

З великою вдячністю діти, батьки,
колектив закладу, завідувач

 

 

четвер, 27 Червня 2013 07:11 | Переглядів: 699

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]