Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Засідання колегії райдержадміністрації

Сьогодні голова районної ради Денис Калінін взяв участь в засіданні колегії районної державної адміністрації, яку відкрив і провів перший заступник голови райдержадміністрації М.Солопов. На колегії розглянуті наступні питання: - про стан виконання розпоряджень голови облдержадміністрації щодо забезпечення реалізації завдань Президента України;

- про оцінку результатів діяльності райдержадміністрації та місцевого самоврядування щодо соціально-економічного розвитку Василівського району за підсумками І кварталу 2013 року з урахуванням виконання першочергових завдань з вдосконалення державної політики;

- про погашення заборгованості підприємств району перед Пенсійним фондом України та ін.

З питань черги денної доповіли: заступник керівника апарату, начальник організаційного відділу апарату райдержадміністрації Н.Плюйко, начальник управління економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації Н.Артеменко, секретар Скельківської сільської ради І.Плюйко, Дніпрорудненський міський голова Є.Матвєєв, начальник управління Пенсійного фонду України у Василівському районі Л.Цибульняк.

В своїй доповіді Н.Плюйко зазначила, що пріоритетним напрямком контрольної діяльності в райдержадміністрації є забезпечення реалізації завдань Президента України, а саме - своєчасне та безумовне виконання розпоряджень голови облдержадміністрації, виданих на виконання актів та доручень Президента України. Зобов’язано керівництво райдержадміністрації посилити персональну відповідальність за невиконання або несвоєчасне виконання визначених Президентом України завдань.

Також було детально проаналізовано стан виконання Указу Президента України від 24.05.2013 № 307/2013 «Про заходи щодо забезпечення здійснення місцевими державними адміністраціями виконавчої влади на відповідній території».

Н.Артеменко поінформувала присутніх, що за підсумками оцінки результатів діяльності районних державних адміністрацій Запорізької області в І кварталі 2013 року Василівська райдержадміністрація посіла 9 місце. В розрізі груп показників, що характеризують результати території: економічний розвиток - 5 місце, державні фінанси - 1 місце, споживчий ринок - 14 місце, населення та ринок праці - 14 місце, житлово-комунальне господарство та будівництво житла - 4 місце, захист прав дитини - 10 місце. Системна робота структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади з поліпшення показників оцінки результатів діяльності райдержадміністрації продовжується у тісній співпраці з органами місцевого самоврядування.

Л.Цибульняк надала детальну інформацію щодо ситуації з виплатами пенсій в районі. На пенсійному обліку в управлінні станом на 01.06.2013 року перебуває 21229 одержувачів пенсій різних категорій, яким щомісяця в повному обсязі здійснюється виплата пенсій. Потреба на виплату пенсій в січні-травні поточного року становить 162,5 млн. грн. без поштових витрат на доставку пенсій.

Стале фінансування пенсійних виплат відбулося завдяки напруженій роботі структурних підрозділів управління ПФУ, які забезпечили надходження до бюджету Фонду в обсягах, визначених плановими завданнями. Так, у січні-травні поточного року з усіх джерел фінансування надійшло 148,1 млн.грн. Власних надходжень мобілізовано 102,0 млн.грн., або 100,4% планових обсягів. Забезпеченість видатків, що проводяться за рахунок власних коштів, складає 74,1%.

На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 12.04.2013 р № 184 «Про погашення заборгованості підприємств області перед Пенсійним фондом України» управлінням розроблені графіки по погашенню заборгованості зі сплати страхових та єдиного внесків в сумі 416,7 тис.грн. За станом на 01.06.2013 року річне завдання виконано на 71,8%, повністю виконали завдання 29 платників на суму 259,8 тис.грн., частково 16 - на суму 39,6 тис. грн., зовсім не приступили до виконання завдання 30 на суму 156,9 тис. грн.

Зазначено, що для зменшення сум несплачених боргів управлінням проводиться кропітка робота спільно з виконавчою службою по стягненню заборгованості в примусовому порядку.

Окремо висловлена подяка керівництву ЗАТ «ЗЗРК», керівникам Луценко Катерині Василівні, Шеремету Оресту Михайловичу, Харченко Павлу Івановичу та Приходько Олексію Васильовичу за відсутність заборгованості та забезпечення фінансової стабільності бюджету Пенсійного фонду.

Після розгляду і обговорення з усіх розглянутих питань прийнято відповідні проекти розпоряджень.

 

За матеріалами офіційного сайту РДА

 

 

середа, 03 Липня 2013 16:48 | Переглядів: 782

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]