Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Зі своїми проблемами василівці йдуть до депутата

9 липня депутат Запорізької обласної ради Сергій Грачов здійснив робочу поїздку у Василівський район, під час якої провів особисті прийоми громадян. Отримати допомогу від депутата у вирішенні проблем цього разу мали змогу жителі п`яти місцевих рад. І жодне з нагальних питань, з якими мешканці району звернулися до Сергія Володимировича, не залишилося поза його увагою. А проблеми охоплюють достатньо широкий спектр суспільного життя – від стану медичного обслуговування на селі до підключення Інтернету.

У Василівці до Сергія Грачова звернулися представники місцевої ветеранської організації воїнів-інтернаціоналістів, яка досі не має власного приміщення. Порадившись с представниками райдержадміністрації, депутат пообіцяв надати «афганцям» приміщення до 1 вересня.

У селі Луговому його попросили допомогти з вирішенням проблеми, від якої потерпають усі мешканці – «Електромережі» району із невідомих причин час від часу відключають населений пункт від електропостачання. Аналізуючи заяву громадян, депутат облради пообіцяв жителям Лугового зв’язатися з керівництвом постачальника послуг та дізнатися про причину відключень. Також мешканці села попрохали Сергія Грачова допомогти в пошуках інтернет-провайдера, який би зголосився на підключення населеного пункту до «всесвітнього павутиння». Не варто сумніватися, що завдяки депутату Інтернет найближчим часом прийде у Лугове.

У селі Верхня Криниця Сергій Володимирович відвідав місцеву амбулаторію, поспілкувавшись із нещодавно призначеним головним лікарем медустанови. Амбулаторія, переконався депутат, потребує ремонту, тож він взяв це питання на особистий контроль заради подальшого вирішення спільно з місцевою та районною владою.

У селі Кам`янське до депутата звернулися представники місцевої ветеранської організації, які попрохали сприяння в отриманні матеріальної допомоги для організації свят та поздоровлень ветеранів. Сергій Грачов запропонував найбільш реальне вирішення цієї фінансової проблеми - пообіцяв ветеранам по завершенні жнив обговорити з місцевими фермерами питання закріплення за ними ветеранських організацій та надання їм шефської допомоги. Депутат переконаний, ніхто з них не відмовиться допомогти у такій благородній справі.

Хвилює жителів Кам`янського і відсутність освітлення навколо будівлі місцевої школи. За словами Сергія Володимировича, першочерговими заходами, які наразі проводяться на території школи, є заміна вікон за програмою «Зелених інвестицій». Надалі буде вирішено питання водопостачання школи, а потім на порядку денному постане й освітлення пришкільної території.

Також мешканці Кам`янського попросили представника обласної влади розібратися із фірмою-підрядником, яка завозить до села балони с газом. Організація, що нещодавно отримала право підвезення газу, наразі допускає збої в постачанні, заподіюючи чималих незручностей мешканцям.

Сергій Грачов взяв на контроль ті проблеми громадян, які не вдалося вирішити безпосередньо під час прийому.

До того ж, для всього Василівського району залишається актуальним питання пожежної безпеки полів під час жниви. Спільно з представниками райдержадміністрації Сергій Грачов ініціював проведення у районі протипожежних рейдів у місцях із високим ризиком займань, в яких візьмуть участь контролюючі та правоохоронні органи.

 

четвер, 11 Липня 2013 16:08 | Переглядів: 757

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]