Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Дніпрорудне святкувало День міста та День металурга

20 липня місто Дніпрорудне святкувало День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості та День міста. Жителів міста та гірників Запорізького залізорудного комбінату привітали голова Запорізької обласної ради Віктор Межейко, голова районної ради Денис Калінін, голова районної державної адміністрації Сергій Джуган та інші керівники та гості міста.

«Запорізький край складно уявити без таких понять, як Дніпро, острів Хортиця, запорізькі козаки, таких славних сучасних об'єктів, як Дніпрогес, „Запоріжсталь“, „Дніпроспецсталь“. У місті Дніпрорудне до таких символів відноситься в першу чергу Запорізький залізорудний комбінат. Безперечно, ЗЗРК - флагман серед підприємств гірничодобувного комплексу нашої країни. На комбінаті працює близько 5 тисяч чоловік. ЗЗРК - не тільки фундамент Дніпрорудного. Це його „батько“ і годувальник. Все місто, вся його соціальна інфраструктура зобов'язані трудівникам Запорізького залізорудного комбінату. Це - одне ціле. Тому у День металурга і гірника дніпрорудненці відзначають ще й День міста», - сказав голова Запорізької облради під час свята і від голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Пеклушенка, від усіх депутатів Запорізької обласної ради привітав дніпрорудненців з їх професійним та міським святом.

Побажавши успіхів, благополуччя та впевненості у завтрашньому дні і процвітання місту та комбінату Віктор Межейко вручив орден За заслуги перед Запорізьким краємм III ступеня трудовому колективу підприємства з іноземними інвестиціями у формі ЗАТ Запорізький залізорудний комбінат. У присутності всіх дніпрорудненців голова Запорізької обласної ради прикріпив орден до прапора ЗЗРК.

Крім вручення відзнак були вручені цінні подарунки музею міста.

Після офіційної частини дніпрорудненців привітали виступ зірок української естради - гурти Авіаторр» ТІКК та Ірини Білик.

Виконавчий апарат районної ради

 

 

понеділок, 22 Липня 2013 13:37 | Переглядів: 706

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]