Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

ПАТ "ВЗТО" — 35 років

У затишному дворі ПАТ «Василівський завод технологічного обладнання», який розмістився на мальовничому березі річки Карачекрак, відбулося урочисте зібрання колективу. А привід вагомий, адже святкують подвійне свято — 35-річчя з дня заснування заводу та День працівників металургійної і гірничодобувної промисловості. Всім колективом згадували ті славні часи, як створювався завод, як починалася кропітка робота, як вийшла на експорт перша продукція василівських металургів...

— Завод офіційно створено наказом Міністерства 18 травня 1978 року, — розпочав урочистості перший заступник директора Ярослав Токарський. — Від того минуло багато часу, але завод і досі один із промислових лідерів Василівщини. ПАТ «ВЗТО» витримав усі випробування та зміни, долає всі труднощі і тримається на відданій праці свого невтомного, кваліфікованого колективу.

Добрим словом привітав своїх колег директор заводу Олег Бічік.

— Від усього серця вітаю з професійним святом, з ювілеєм заводу і дякую вам за самовіддану працю, патріотизм і розуміння, — звернувся до присутніх Олег Миколайович. — Я щиро вдячний і ветеранам нашого заводу, які практично віддали підприємству все своє життя. Талановита у нас і молодь, а більш досвідчені працівники з честю передають надбаний роками неоціненний досвід. Вірю, що разом з вами ми здолаємо всі перешкоди та вийдемо на більш високі показники. Бажаю вам, мої дорогі колеги, міцного здоров'я, щастя, сімейного затишку та благополуччя.

З подвійним святом василівських металургів привітали голова районної ради Денис Калінін та заступник Василівського міського голови Віктор Казачков, який довгий час працював на заводі.

— Це дійсно велике свято, адже металургійна промисловість воістину є основою для економіки нашої країни, — наголосив Денис Сергійович. — Незважаючи на складні економічні умови, в яких вам доводиться працювати, підприємство діє, і це свідчить, що за заводом стоять працьовиті люди, справжні профе-сіонали своєї нелегкої справи, патріоти. Нехай у ваших сім'ях завжди буде достаток, впевненість у завтрашньому дні. Бажаю стабільності вам та вашому підприємству.

За свою добросовісну, багаторічну і сумлінну працю та з нагоди 35-річчя з дня заснування заводу і Дня металурга чимало трудівників отримали Почесні грамоти від керівництва району, міста та ПАТ "ВЗТО": Микола Коверник, Анатолій Гнатенко, Валентина Токарська, Віктор Наливайко, Олександр Гармаш, Сергій Ходячих, Геннадій Синяков, Юрій Неплях, Артем Запара, Ірина Дробницька, Андрій Лалетін, Олена Коченкова, Віктор Брик, Сергій Коверник.

Колектив ВЗТО нараховує 68 трудівників, і кожен всім серцем дбає про завод і щиро вірить в краще майбутнє. Сподіваємося, що ПАТ "ВЗТО" буде і надалі прославляти наш край в металургійній галузі, процвітатиме та розвиватиметься.

Анна ШАПОВАЛОВА

 

вівторок, 23 Липня 2013 14:34 | Переглядів: 727

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]