Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

...І ПОСМІШКА У ПОДАРУНОК

Торгівля — найбільш поширена сфера діяльності, тому кваліфіковані продавці потрібні завжди. Сьогодні вже нікого не дивує той факт, що люди часто змінюють раніше обраний професійний вибір, віддаючи перевагу торгівлі. І більшість стверджує, що своїм новим вибором задоволені. Адже ця професія передбачає широкий спектр знань: особливості товару, вміння працювати з касовими апаратами, ведення документації і найголовніше, — спілкування з клієнтами.

Майже 10 років тому свої професійні уподобання ви-рішили змінити і дві родини у с. Верхня Криниця. Наталія і Віктор Коротік разом з сім'єю доньки, Лесею та Андрієм Чабан, у 2001 р. відкрили продовольчу крамницю «Олеся». З того часу — це такий собі сімейний бізнес.

Широкий асортимент, ввічливе обслуговування, розуміння з боку продавчинь — все це давно створило особливий імідж торговельному закладу. Люди знають, що тут їм завжди підуть назустріч, поступляться за певних обставин, дадуть в борг до пенсії чи зарплати, а за потреби додому товар доставлять.

— У сільському магазині інакше не можна, — розповідає Леся (поки Наталія Іванівна обслуговує чергу покупців). — Ми намагаємося з розумінням ставитися до людей, адже серед них багато стареньких, які, окрім пенсії, іншого доходу не мають. Якщо трапляється, що продали неякісний товар (іноді таке може бути не з нашої вини), то його обов'язково замінимо. Професія продавця вимагає терпіння і витримки. Навіть, якщо покупець буває надто прискіпливим, намагаємося десь змовчати. Мені подобається моя робота, хоча за фахом я медсестра. Та, пропрацювавши стільки років у торгівлі, розумію, що це моє. Так само задоволена зміною професії мама (раніше вона працювала у страховій компанії). Оскільки магазин став вже сімейною справою, не стоять осторонь і наші чоловіки. Вони займаються доставкою і розвантаженням товару. Словом, допомагають усі, навіть дві наші донечки.

До розмови приєдналася голова Верхньокриничанської сільради Валентина Саєнко, яка саме зайшла до крамниці скупитися:

— Магазин "Олеся" вже давно утримує високий рейтинг у селі. Влітку приїздить чимало гостей, і вони відзначають, що асортимент тут широкий. І обслуговування завжди привітне, з посмішкою. Як керівник громади додам, що Леся бере активну участь у житті сільради, недаремно люди віддали за неї свої голоси, обравши депутатом. Нещодавно село стало учасником проекту ЄС/ПРОООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду", який передбачав заміну вікон і дверей у школі. Леся входила до складу активу громадської організації і разом з колегами допомагала втілювати проект у життя. Як результат, маємо нові шкільні вікна і двері. Думаю, що висловлю думку більшості жителів села, якщо скажу, що всі задоволені роботою цієї крамнички, і зичимо усій родині подальшого процвітання, економічної стабільності і посмішок та вдячності від покупців!

За матеріалами газети «Нова Таврія»

 

п'ятниця, 26 Липня 2013 14:25 | Переглядів: 627

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]