Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Підсумки збирання ранніх зернових

26 липня голова районної ради Д.КАЛІНІН взяв участь у семінарі-нараді з питань підведення підсумків збирання ранніх зернових культур на території району.

В нараді взяли участь голова районної державної адміністрації С. ДЖУГАН, заступник голови райдержадміністрації В.Зайцев, начальник управління контролю якості насіння Державної сільськогосподарської інспекції в Запорізькій області В.Єрьоменко, в.о. начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації В.Самойленко, спеціалісти управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, начальник Василівського відділення Токмацької ОДПІ, інспектор Василівського районного сектору ГУДФНС в Запорізькій області, наукові працівники Таврійського Державного агротехнологічного університету, керівники сільгосппідприємств на території району (56 осіб).

С.Джуган, відкриваючи нараду, наголосив на необхідності обов’язкового виконання Державної програми розвитку економіки, реалізації завдань, поставлених Президентом і Урядом України перед працівниками сільгоспвиробництва, підвищенням врожайності, що буде сприяти вирішенню питань поліпшення життя людей.

Підведено підсумки та проведено аналіз збирання ранніх зернових культур в районі в поточному році, розглянуто питання особливостей формування врожаю зернових культур у 2013 році; про стан надходження податку з доходу фізичних осіб з виплаченої орендної плати сільгосптоваровиробників за земельні паї; про забезпечення пожежної безпеки в літній період.

Після обговорення піднятих питань, взаємообміну інформацією, передовим досвідом, були визначені завдання на поточний період.

 

вівторок, 30 Липня 2013 11:38 | Переглядів: 701

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]