Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

За адміністративними послугами – до «Укрпошти»

У рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо підвищення рівня обслуговування населення державними органами, забезпечення прозорості та відкритості надання адміністративних послуг триває впровадження проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту». В області проект реалізується навіть швидше, ніж затверджено планом.

Про це повідомив директор Запорізької дирекції УППЗ «Укрпошти» Станіслав Лимарчук.

- Упровадження проекту передбачає створення доступних та зручних умов отримання адміністративних послуг у будь-якому відділенні УДППЗ «Укрпошта». Зокрема, фізичні та юридичні особи зможуть отримати комплексне обслуговування за місцем проживання, будуть вирішені питання оплати за надання адмінпослуг у населених пунктах, де відсутні банківські установи, а також буде забезпечено швидку та гарантовану доставку документів, - повідомив Станіслав Лимарчук.

22 квітня поточного року між облдержадміністрацією та Запорізькою дирекцією «Укрпошти» підписано Меморандум про взаємну співпрацю зі спрощення доступу до надання адміністративних послуг. Протягом травня-липня підготовлено та підписано регламенти взаємодії із забезпечення спрощеного доступу громадян та суб’єктів господарювання до адміністративних послуг між ОДА, «Укрпоштою», Центром надання адміністративних послуг у м.Запоріжжя, всіма райдержадміністраціями, виконавчими комітетами Бердянської, Енергодарської та Токмацької міських рад.

Даний проект вже реалізовано в майже 120 відділеннях поштового зв’язку, впроваджено 32 адміністративних послуги, прийом та видача документів може здійснюватися через відділення поштового зв’язку. Це дев’ять послуг дозвільного характеру для суб’єктів господарювання, які надаються Центром надання адміністративних послуг у м.Запоріжжя, та 23 адміністративних послуги для жителів сільських населених пунктів, які надають районні управління соціального захисту населення.

Наразі завершується підготовка у відділеннях поштового зв’язку Мелітопольського, Якимівського, Веселівського, Приазовського, Василівського та Михайлівського районів. У найближчі дні в рамках реалізації проекту буде задіяно 276 відділень поштового зв’язку. У серпні проект буде реалізовано в 66 відділеннях поштового зв’язку Оріхівського, Гуляйпільського та Новомиколаївського районів. Загалом найближчим часом до проекту буде підключено 534 відділення поштового зв’язку, перелік послуг складатиметься із 46 найменувань.

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

вівторок, 30 Липня 2013 11:48 | Переглядів: 630

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]