Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Оперативна нарада у голови РДА

Голова районної ради Денис КАЛІНІН взяв участь у щотижневій нараді при голові райдержадміністрації з актуальних питань життєдіяльності району. В нараді взяли участь заступники голови райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів, служб, управлінь райдержадміністрації.

Голова РДА відкрив нараду та зупинився на виконанні доручень, наданих на попередній нараді: на освоєнні коштів субвенції з державного бюджету на ремонт доріг комунальної власності та зеленим інвестиціям, надав ряд доручень щодо організації нарад при голові та заступниках голови райдержадміністрації, зауважив про персональну відповідальність за виконання рейтингових показників, достовірності наданої інформації та постійний контроль у всіх сферах, галузях тощо.

Надано доручення з нагоди 75-річчя утворення Запорізької області спільно з органами місцевого самоврядування взяти під особистий контроль виконання наступних робіт: реконструкцію магістрального водоводу у місті Дніпрорудне; завершення реконструкції водоводу в смт. Степногірськ; капітальний ремонт глядацьких трибун стадіону КЗ ФОК «Таврія» Василівської районної ради; капітальний ремонт дошкільного навчального закладу у селі Орлянське.

 Була заслухана інформація заступника керівника апарату, начальника організаційного відділу райдержадміністрації Наталії Плюйко щодо висвітлення проведення районних заходів з питань соціально-економічного, духовного та культурного розвитку району. Надано доручення проведення заходів, приділяючи особливу увагу реалізації роз’яснень соціальних ініціатив Президента України, якісного щотижневого забезпечення підготовки та надання пропозицій до організаційного відділу апарату РДА для формування оперативного плану роботи на наступний тиждень.

 За результатами проведення наради надано низку доручень.

 

 

 

середа, 31 Липня 2013 14:39 | Переглядів: 723

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]