Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Будуємо! А значить є прогрес

Створення належних умов у загальноосвітніх школах та дошкільних закладах району, покращення матеріальної бази, розширення мережі дитсадків — це одні з пріоритетних напрямків роботи, які чітко визначені соціальними ініціативами Президента України, і над якими нині активно працює районна влада. А тому поточне будівництво та реконструкція, що проводиться у навчальних закладах тримається на особливому контролі.

У середу голова РДА Сергій Джуган побував на будівельних об’єктах району. Зокрема, керівник відвідав Дніпрорудненську ЗОШ І-ІІ ст., де зводиться нове приміщення під шкільну їдальню на 90 місць. Втілення даного проекту стало можливим завдяки тісній співпраці і взаєморозумінню влади районного, місцевого рівнів, керівництва школи та представників бізнесу. Завдяки залученню інвестицій (а це понад 3,5 млн. грн.) будівельні роботи, що почалися навесні 2013 року, нині активно продовжуються. За словами підрядника – Дніпрорудненське ТОВ « ПромСтройСервіс» (кер. О.А. Кожевніков) — роботу планується завершити у перших числах жовтня.

Слід відзначити, що за останні три роки у цій школі значно покращилася матеріально-технічна база. Незважаючи на те, що школа невеличка (114 учнів), директор закладу Любов Прінь докладає усіх зусиль, аби діти навчалися у більш сучасній школі. Завдяки налагодженим зв’язкам з інвесторами та підтримці ЗАТ «ЗЗРК» тут оновлено шкільні меблі, інвентар, зроблено ремонти в класах, придбано комп’ютери. І ось тепер – будівництво нової їдальні. Натомість приміщення старої їдальні буде задіяне під майстерню для учнів, де діти зможуть розвивати свої творчі здібності.

Голова РДА Сергій Джуган разом з головою Дніпрорудненської міськради Євгенієм Матвєєвим відмітили якісну і оперативну роботу бригади будівельників, яку очолює Андрій Псарьов і висловили сподівання, що якість і терміни виконання будуть дотримуватися і надалі.

Наступним об’єктом цієї робочої поїздки став Балківський дитсадок, реконструкція якого ведеться за «атомні» кошти. Двоповерхова споруда, яка ще декілька місяців тому нагадувала примару, нині ожила. Будівельники Запорізької підрядної організації ТОВ «ГарантСтрой-2007» вже замінили старі вікна на пластикові, виконали роботи по будівництву водогону та каналізації, підключили електромережу, навколо території дитсадка нині зводиться огорожа. Тож, якщо фінансування буде надходити вчасно, невдовзі дитсадок прийме своїх перших вихованців.

Голова сільради Марія Радченко наголосила, що з підрядником у місцевої влади повне порозуміння і роботою будівельників вона задоволена.

Керівники району щотижня проводять моніторинг виконаних будівельних робіт на об’єктах соціальної сфери, адже до початку осінньо-зимового періоду залишилося не так багато часу.

Світлана Лобач

 

 

четвер, 01 Серпня 2013 11:58 | Переглядів: 706

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]