Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Громадськість тримає на контролі виконання соціальних ініціатив Президента України

В облдержадміністрації відбулося засідання президії Громадської ради при ОДА, яке провів голова ради Олександр Бабич. Основним питанням порядку денного був розгляд виконання завдань Президента України, зокрема, щодо розвитку будівельної галузі в регіоні.

- В останні роки завдяки чітко визначеним пріоритетам роботи, які сформував Президент України Віктор Янукович, ситуація в будівельній галузі стала значно поліпшуватися, наявні проблеми вирішуються на державному рівні. Значні кошти спрямовуються на виконання державних та регіональних програм соціально-економічного розвитку територій. Така тенденція чітко прослідковується на прикладі нашого регіону, - повідомив заступник начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Едуард Міщенко.

За словами посадовця, минулого року на реалізацію найважливіших інфраструктурних проектів залучено державні кошти на суму 392,8 млн. грн., що в 1,6 раза більше, ніж у 2011 році.

За перше півріччя поточного року Запорізькій області з держбюджету виділено вже 294 млн. грн. для здійснення будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів. З них 86 млн. грн. спрямовано на реалізацію заходів соціально-економічного розвитку області.

Посадовець окремо поінформував про хід реконструкції спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів «Інтелект» в смт Кушугум Запорізького району, реконструкції лікувального корпусу обласної дитячої лікарні м.Запоріжжя та на інших соціальних об’єктах.

- Наразі в нашій галузі є серйозна проблема – недостатня кількість кваліфікованих працівників. Треба вирішувати цю проблему підвищенням престижу профтехучилищ та самої професії будівельника, - підсумував Едуард Міщенко.

Також у ході засідання президії було обговорено питання розробки пропозицій Громадської ради при ОДА щодо внесення змін до актів НКРЕ стосовно плати за приєднання електроустановок до електричних мереж. Крім того, учасники засідання обговорили шляхи реалізації в регіоні соціальної ініціативи Президента України із збереження та розбудови мережі дитячих спортивних майданчиків.

 Учасники заходу підбили підсумки роботи комітетів Громадської ради в першому півріччі поточного року.

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

четвер, 01 Серпня 2013 12:56 | Переглядів: 548

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]