Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

На автомагістралі будується капличкa

Під час святкування Дня міста 12 липня Преосвященнійшим Єфремом єпископом Бердянським і Приморським було освячено будівництво фундаменту каплички в місті Василівка, а напередодні відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі на будівництві побували голова райдержадміністрації Сергій Джуган разом з головою районної ради Денисом Калініним і представниками ветеранських громадських організацій району і міста.

Будівництво каплички проводиться за ініціативою громадськості міста Василівки, за сприяння Василівського міського голови Сергія Лобинцева на в’їзді до міста з південного напрямку проводиться будівництво каплички.

За думкою ініціаторів заходу, капличка будується саме в тому місці, де закінчується ділянка автомагістралі Харків-Сімферопіль від міста Запоріжжя до Василівки, яку в народі називають «дорогою життя» за надзвичайно велику кількість ДТП, які забрали людські життя. Тому, саме в цьому місці, капличка буде пам’ятником і пересторогою водіям. Тут кожен зможе зупинитись, пом’янути загиблих і задуматись над смислом життя.

Необхідно відзначити, що на будівництво каплички з міського бюджету не витрачено жодної копійки. Роботи проводяться небайдужими керівниками, громадянами, спонсорами міської громади. Так, фундамент зроблено Василівським заводом «МК (Шеремет О.М.), будівництво стін проводить приватний підприємець, депутат міської ради В.Щербак. Зараз вирішується питання придбання і встановлення куполу (35 тис.грн).

Завершити будівництво каплички планується до святкування 70-річчя визволення району від фашистських загарбників в жовтні поточного року.

 

четвер, 01 Серпня 2013 16:21 | Переглядів: 655

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]